Прв ден граѓанска непослушност!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ’’брачава’’ немате појма колку ни се ситат .......... :icon_lol:
Таман стивнаа меѓуетничките тензии и оп нов бран на тензии овојпат политички и тоа Македонци VS Македонци ................ :icon_lol:
A па пред малку во емисијата Јади Бурек кај Јанко гостин беше Грујо и држеше некои (И)кономски предавања блабла први сме биле во светот по услови за бизнис, трети сме биле во Европа по најниската задолженост, пад на невработеноста и сл. .............. :facepalm:
Знам дека и двете страни се ѓубриња, само незнам кои се поголеми, тешко е тоа да се определи !

snknD.gif

"Се извинуваме кајгана серверот изврши непослушност, ве молиме обидете се подоцна."
Секоја чест за кајгана, права АНАРХИЈА!

Само идиот може да се нафати на ваква работа у сред зима!!
Од памтивек се знае кога се дига револуција или ватевер....ќе измрзнат ко пи*ки и со свиткани опашки по дома. Само незнам тогаш кој ќе биде изговорот за спектакуларниот неуспех!!?

Добро бре,толку не сфаќаат дека овие работи не се прават зиме? Па и едни неписмени ајдуци од турско доба знаеле кога е време за пушка,кога за јатаци, кога за дома...
ФилипМакедон LOL. Па си чул си ти за фебруарски поход или си еден од овие што не ја признаваат поновата историја. Да беа тие луѓе како тебе веројатно Хитлер уште ќе владееше во Европа. Од денешна гледна точка не сум сигурен што е полошо!

Хахахаххаах која тема, секоја чест, па и видеото со кантата... хахаххаа

Од денес анархија - ќе го оставам мобилниот сам да се заклучи, не јас да се мачам, кој го врти!

Aко некој стварно ја сака демократијата и човековите права тој најнапред ќе повика на граѓанска непослушност кон зонското паркирање.
Срамно и гнасно е да граѓаните од скопски населби плаќаат 40 денари за да паркираат во Центарот и да бидат изложени на казнување со лисици и пајаци, а тие се исто граѓани на Македонија и се исто луѓе, кои плаќаат данок, гласаат на избори, подолежат на воена обврска и тн.
Но ниедна партија не повика на граѓанска непослушност за оваа срамота и гнасотија.

Aко некој стварно ја сака демократијата и човековите права тој најнапред ќе повика на граѓанска непослушност кон зонското паркирање.
И против проклетите ѕвончиња на форумов...
--- надополнето: 26 декември 2012 во 09:40 ---
И против проклетите ѕвончиња на форумов...

Една работа не ми е јасна. Како што они имаат право на протест по Устав така и јас имам право на слободно движење по истиот Устав. Во државава некој си толкува Устав како му е по ќејф а ?
На моменти ми доаѓа да си купам багер и да ги прегазам и едните и другите мисири едни.

Што би рекла една личност овде све је отишло у Хондурас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom