Stefus Corp.
Рационална Коза
- Член од
- 22 август 2012
- Мислења
- 2.097
- Поени од реакции
- 1.821
И јас од денес сум непослушен нема да ги слушам мама и тато.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серверот е комуњарИ серверот на кајгана се приклучи кон непослушноста
--- надополнето: 26 декември 2012 во 13:09 ---
![]()
![]()
Чудно е како им успева да не убедат во фактот дека и покрај тоа што е државава катастрофа, тоа е најубавата катастрофа што може да се случи, просто цветаме во сопствената катастрофа и раснеме во пропаѓањето.....и така си ја држат властаСега ’’брачава’’ немате појма колку ни се ситат ..........
Таман стивнаа меѓуетничките тензии и оп нов бран на тензии овојпат политички и тоа Македонци VS Македонци ................
A па пред малку во емисијата Јади Бурек кај Јанко гостин беше Грујо и држеше некои (И)кономски предавања блабла први сме биле во светот по услови за бизнис, трети сме биле во Европа по најниската задолженост, пад на невработеноста и сл. ..............
Знам дека и двете страни се ѓубриња, само незнам кои се поголеми, тешко е тоа да се определи !
ФилипМакедон LOL. Па си чул си ти за фебруарски поход или си еден од овие што не ја признаваат поновата историја. Да беа тие луѓе како тебе веројатно Хитлер уште ќе владееше во Европа. Од денешна гледна точка не сум сигурен што е полошо!
Чудно е како им успева да не убедат во фактот дека и покрај тоа што е државава катастрофа, тоа е најубавата катастрофа што може да се случи, просто цветаме во сопствената катастрофа и раснеме во пропаѓањето.....и така си ја држат власта![]()
На сељаните им е гајле дал ќе има граѓанска војна, нив нема да ги фати.Абе и јас сум против овие дебили на власт,ама евентуална граѓанска војна Македонец вс Македонец(друго е Македонец вс Албанец)може да ни биде крах воопшто како нација,како држава ,како се... за пример ке ти кажам лекција од историјата,последната Византијска граѓанска војна помеѓу двајца амбициозни моќници,направи Цар Стефан Душан да стане Цар на Срби и Ромеи и да ја прошири Србија до Солун,доведе Турците да го завземат Галиполе со што им беше отскочна даска за освојување на балканот и доведе до тоа економијата комплетно да им зависи од Џеновјаните и Венецијанците...сто години подоцна падна Константинопол... кој е уште за граѓанска војна нека размисли два пати,оти толку посакуваната фотеља на крај ке ја добие некој од страна...
На сељаните им е гајле дал ќе има граѓанска војна, нив нема да ги фати.
На сељаните им е гајле дал ќе има граѓанска војна, нив нема да ги фати.
"FLAMUR, post: 5557639, member: 23936"]Da ti eb%%^& drzhavata ,kakva bruka , necivilizirani
To беше во балканските војни ко одеа по селата и береа стока и луѓе за војска, сега е 21 век никој не ги интересира селата и нивите, мислиш ќе клат некој сељанец во М1 Абрамс? или во Ф22 или ќе му дадат автоматска пушка си ИЦ нишан... а тој кутриот најголемо техничко чудо кое го видел е додаток за трактор за вадење компири. Или ќе колат крави па ќе ги дерат па ќе ги чистат па ќе анализираат месото дали е исправно за да му сварат на војската манџа?? се е сега со дехидрирана храна во ќесички со аутоматско затоплување, пилули и витамински напивки со минерали и олигоелементи.Кога ке им дојде некој од страна,кога ке им ја собере стоката за војска,кога ке им се нагости дома неповикан,кога ке му силува се женско по куќа,тогаш и Хари Костов Тито ке им се чини,а за времето на субвенции да не зборам,златна доба ке им изгледа...