Прв ден граѓанска непослушност!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Не го собрав гомното на Бубу, не станав на една тетка у аутобус, а башка и Летко го откачив.
Многу сум непослушна :sneaky:

Собери го ........ џитни го на сред улица ......... и стани херој и маченик .......... после 50 год. гарант ќе имаш споменик .... (y)
Viva La Revolucion .......... :X3::sleep:

x5drlw.jpg

293db8g.jpg

2zobvns.jpg

Овака почнува граѓанската непослушност кај нас, овака се прави револуција, сите дома пред компјутер.

Овака почнува граѓанската непослушност кај нас, овака се прави револуција, сите дома пред компјутер.

Tastatura Revolution Yeah .................. :нинџ: (n)

P.S. Ќе видат сите кој Анархиста сум јас, од утре више на никого ни добро утро, ни добар ден ни здраво и ќе одам намуртен ........ :mad:

Брат кај нас е развиена информатичката технологија, од Владата се' тоа (ту бе секаде ми иде да ја помнувам Владата).:pos: Не бе, и ја се приклучувам на анархијата...

а еден групњак да направиме, што повеќе тоа подобро!
--- надополнето: 25 декември 2012 во 17:50 ---

Брееј непослушни едни :D
--- надополнето: 25 декември 2012 во 19:45 ---
Морам да го исхејтам ова затоа што видеото е копирано.

Оригиналното видео.

:нинџ:

па зарем ти мислеше дека ова е кај нас :facepalm:

Се приклучувам од денес.........комјутерот ке го гасам од долу не од Shut Down....VIVA!

и заборавив да спомнам дека ако вака бил првиот ден граѓанска непослушност, тогаш не сакам да знам како ќе биде понатака :sneaky:

и заборавив да спомнам дека ако вака бил првиот ден граѓанска непослушност, тогаш не сакам да знам како ќе биде понатака :sneaky:

Види вака , работава не е за сеир озбилна е ситуацијава

Јас денеска 3 пати поминав на црвено и 5 пати кај шо немаше пешачки премин . Се разбуди бунтовникот во мене ...

Da ti eb%%^& drzhavata ,kakva bruka , necivilizirani ,se vlechat se trgat ko zheni kukat ova ni vo dunguzija go nema ,
ova kokoshkata za koja se veli deka e profesorka duri ne znae koj e na vlast leleeeeeeeee se smeete nego situacijata e za plakanje ne za smeenje......

Богами за плачење е. Чув и ваш "аналитичар" на 24 Часа кој говореше за настаниве овие два дена, кој исто така поим нема што збори и лупа што ќе му текне. Поим од основни работи нема, а стигнал до тоа аналичитар да биде. И вие не сте ништо посебно. Се ситите на настанов за да подгревате драми, да правите политички сплетки, и да внесувате тензии кои ги опишувате од меѓуетнички карактер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom