Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Јас и она стоиме на кревет на едната слика, а на другата јас ја бакнувам, а она целата вџашена. Првиот бакнеж во уста, негде 1ва средно, 14 години, позади зграда со едно девојче кое ме сакаше многу, ама јас бев заљубен во друго кое пак ме откачи. Сепак, се бакнавме (со тоа што ме сакаше) и и реков дека сме мали (не сакав да ја повредам) и понатаму кога ќе потпораснеме може ќе бидеме дечко и девојка. Првиот француски бакнеж на одмор во Охрид преку црква. Да, тогаш можеше за ефтини пари преку МПЦ да се оди на одмор во Охрид, незнам дали уште може. Имав толку многу трема што нозете ми се тресеа. Врска немав како иде сето тоа. Мислам сум се бакнувал, ама никогаш француски. Бев 16 години, таа помала 14 или 13, ама искусна малата. Воедно ми беше и првата девојка... 4 дена... Вухуу врска од 4 дена на времето беа `ко 4 месеци.

До сега не се имам бакнувано, штотуку зачекорив во седмо одд. и сите викаат дека во седмо ќе се случи таа работа, би сакал каков бил совет.
Сакам една многу убава девојка не сум сигурен дали таа ме сака ама мислам дека ме сака. Заедно сме многу често, ваму таму......
На некои им било убаво, а на други лошо јас незнам како мене ќе ми биде тоа времето ќе докаже.