Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Prviot baknez na 12 godisna odnosno vo 6to odd. :) potoa vrska pa decki sex preku gakicki :)

Ахххх првиот бакнеж...Колку ли само мислев дека земјата ќе се подмести, небото ќе се разведри, дрвјата ќе расцветаат :pos2: И шо толку? Една обична размена на плунка. Пих!!! :)

Првиот бакнеж ми се случи во седмо одд, добро се сеќавам ... во парк, беше ладничко малку :pipi:

На 13 години и после идевме 4 месеци.

ја у ист ден имав и прв и втор и трет пољубац :asdasd:

бевме цела багра у биоскоп на Титаник и таму на пауза ги начекав :icon_lol:
тоа беше 4 накај петто.

Најдоброто од првиот бакнеж беше само местото на злосторот.Нит го памтам типот,само знам дека имаше една капа на него,шо цела фаца му беше покриена,и тоа јазикот му имаше центрипетална сила.

Ех првиот бакнеж... одамна беше.

Не се сеќавам многу само знам дека на девојчето ќе и требаше реанимација, бидејќи ќе ја задушев и евентуално ќе добиев казна за убиство од прв степен, насилсто врз жени нешто, ќе ме имаше по реклами.

Нау оол д лејдис сес дет ај ем д грејтес кисер деј евер хед.

Тенк ју фрст кис, тенк ју.

Мене првиот бакнеж ми беше на 5-6 години.Од тогаш само си лапкам:toe:

Прв бакнеж ми беше на 18 години се сеќавам пролетта при средното училиште цветан димов.

Прв бакнеж во прва година средно... значи на 15 години

1-2 година во средно со една растурена и грда роспија, ама пијана работа дај шта даш.

:pos2::pos2: се сетив...и на мене ми беше прв бакнеж и на неа :pos2::pos2: загубени во свемирот немаме поима и двајцата како се прави тоа, се бакнавме (со јазик) пред нејзината куќа кога ја испрајќав и на крајта си ги избриша усните (така со ракавот) и рече "ауу колко гадно е било" и си замина хахаа:kesa: јас се запезив за сите пари но другиот ден и следниот и тој по него СЕ ИЗЕДОВМЕ ЦЕЛИ !! :helou: не е баш како во филмовите нели:smir:

во забавиште :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom