Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Првиот, апла прв бакнеж со машко беше многу краток, без јазик......ама пак после тоа следуваше онај вистинскиот....ммммммммм....:pipi:
Имав 15 години...мислам дека сосема на време, ни премногу рано - ни премногу касно.

leleeee...ako vi kazam deka sum 19 god.a ne sum se baknala verojatno ke pomiliste deka sum nekoj freak :icon_lol: ama vaka da vi ja objasnam situacijata znaci bev (i uste po malce sum ) vjubena vo edno dete 2 god.postaro od mene ,toj mnogu me svigase i sakase da bideme zaedno no se slucija dosta raboti i ne uspejavme vo toa.....e sea problemot ovde e sto toa bese pred god.dena a jas ne mozam da go prebolam makar sto toj veke 1 god.e vo vrska so druga :cry: i znam deka treba da bidam so drug osobeno sto vazam za edna od najubavite i najpametnite devojki vo mojot grad i ima moooogu sto sakaat da bidat so mene ama ete....moze sum uste od onie sto sakaat da custvuvaat peperutki vo stomak koga ke ja vidaat taa licnost so koj ke go doziveat moment :pipi:

Леле јас на 9 години ама после тоа имав една огромна суша во мојот "љубовен" живот... Втор пат се бакнав (залапав) на 14 години...

Па во 6то одд кога бев на ексрузија во Охрид,вечерта во дискотека :)))))))

Пааа некаде 5 то оделение на почетокот..стокмен ја цапа цупа на лапање ќе одам :pos2: и таман таму...е како сеа како ќе биде..како да се лапам..едноставно се бацивме и се идеше автоматски :kesa:

Ако збориме за вистински бакнеж-француски :D со љубовта на мојот живот на 18год. (Можда е касно, али не жалам,пред тоа нејќев да пробам со некој што, кон кого немам никакви чувства...) Во врска сме веќе неколку години и сум на седмо небо :))))))

во осмо одделение со школските вртевме шише кај мене дома и се утепавме од лапање
хаха

првиот бакнеж се слуци на 13 год. со мојата симпатија бевме застанати под едно дрво и тогаш се случи она кое одамна го посакував млад детски невин бакнеж, и ден денес кога поминувам покрај тоа дрво го имам истото чуство како и тогаш пред многу години...

pa zima beshe jas onaka kopilj 7mo odd. togas pocnavme da izlegvame niz grad so drugarite i imam eden drugar pogolem od nas toj 3ta bese sredno i ne zapozna so tie chupinata, da mozi muabet da se praj da ne dremime ko misiri, i nikomu nisto se normalno i si begam posle jas doma i taman da go pustam pc mi stiga poraka: mi se bendisvas sakam da izlezime pisi za da se dogovorime. i bidna so bidna drugio den izlegovme muabeti se ova ona, i taja kako po iskusna(normalno pogolema bese) me fati na nebrano i me zalapa. jas kopilj neiskusen si vikam cekaj be sho praj ovaja, arno ama tipkata spremna i posle 10tina sekundi pocnav da ne begam od ritam :D i ubo mi bese, seti deka mi e prvpat tipkata i me poduci malce mi kaza so kako pa posle skoluvanjeto sledese eden ubav francuski i taka. se na se ubavo mi beshe neznam kako na nekoj mu bilo gadno.

p.s. upm cel post na latinica sum go pishal

Ваши искуства?

Вчера во една збирка поезија прочитав нешто сосем прекрасно кое се однесува на бакнежот

ПРВИОТ БАКНЕЖ СЕ ДАРУВА СО ПОГЛЕД, А НЕ СО ДОПИР

многу многу точно

Memories :pipi:
Почеток на осмо. Седевме на кајчиња на плажа и памтам дека не прекинав да зборвам зш не знаев шо како кога :D
Ама се деси шо се деси. Кратко и слатко :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom