Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Влажен како средношколка на Слаткар ...

у четврто одделение хахаххахаххаа:vozbud:

12 год., 6то одд :pos:

6 odd ama pravime muabet za baknez kako sto treba so jazik ova onoa a ne samo gi dolepile ustite dugarski i so e voa baknez deca de be ozbilite se

Првиот бакнеж не се заборава (на 18 години) ... исто како и првиот секс (на 18.5 години) ... мене ми беше со една иста личност со која до ден денес (иако не сме заедно) сме добри познаници/ пријатели ... му благодарам за љубовта што ми ја пружи во вистинското време ... кисс

Уф возбудлив момент...се уште треперам кога се сетам на тој момент:)На 15 години беше и се осекав како да се наогам во бајките:pipi:

На 13 години.Топ беше.

Не беше нешто посебно.. на кеј после плоштадот.. кај едно дрво :)
Али увек ќе се памти :)

Смешна ситуација беше тоа хехе на 13 години знам дека целата треперев од срам и од страв, ама кога ми го бутна јазикот, (од незнаење)толку се исплашив што мислев дека ќе се угушам :pos::pos:

8 оделение, позади школски, у позадина иде Курт или поточно Нирвана (Д мен ху солд д ворлд) запален огин, да огини од пластични шишиња и собрани скинати стари алишта! Што е најбитно многу вино! (кавадарка) и се разбира обострано лигавење (без усул) како кучиња! :pos:

Во 7-мо одделение на лизгалиште со девојката што имаше најголеми цицки во одделение. :pos:
Абре Acid си ме насмеал немаш појма колку.А мојот прв бакнеж...на 13 год
па вака:бевме на екскурзија,Охрид 3 дена.
И сега се почна на шала,ај заебанции ај Горан нема Гз да ја залапа Искра.И добро,вечерта у дискотека Famous.И после неколку саати и после еден коктел у веце ја и она.Еден другар влезе у веце сака да гледа мамата:pos:.Го избркав.Се враќаме назад у хотел.Продолжив кај нејзе у соба на тераса.Ај доста е за сега ќе довршам друг пат.Поздрав

Во прво одд со девојче од градинка, ама небеше некое лапање само онако муа муа. Баш знам ја однесов во подрум карши мојата зграда и се палев демек ја драпам за цицки...:pos::pos:(не го рачунам ова)

Во 5 одд си фатив девојка и идевме 1 недела, топ хихихи...знам два дена само седевме на клупи и се смеевме, срамежливи двајцата и некако ни се погоди моментот почнавме да се бацуваме и на крај со јазичето малце кљак, кљак, кљак.:toe:

Хмм...па вака прв бакнеж ми беше на 13 години со една од курсот по англиски...таа беше нова у групата така се здруживме она ова..и после мало другарување у мое мало уште го паметам местото и времето 22 декември околу 21 часот =) беше многу интересно..не беше она само муа муа...туку падна добро лапање...тоа беше после часот по англиски..а пред часот бев нервозен..времето не ми поминуваше..чуствував пеперутки во стомакот и уште многу работи..после 2 недели ми раскина затоа што другарка ми раскинала на нејзиниот братучед...без коментар ме остави и ден денес си се смеам кога ке се сетам зошто ми раскина..но тоа е детска работа....

Прв детски бакнеж на 13години..а првиот вистински ( француски де :vozbud:) на 19 (јбг не сме сите напредни), со најдобриот другар..и ден денес не ми е јасно како се случи и криво ми е што си расипавме другарство..ама сепак најубавиот момент во животов, кој вечно ќе живее во мене :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom