Dark Angel Nora
Angel In Disguised
- Член од
- 30 септември 2008
- Мислења
- 223
- Поени од реакции
- 10
Јас сум трета година економска, и до сега бев одлична од кога знам за себе просек 5,00 секоја година (без врски да фанам со професори). Учебник последен пат имам видено кога бев 8 одд. Од тогаш се служам само со скрипти и матријали шо ни ги даваат професорите. И сега вака, јас ако полагам, од кој учебник да учам? Тие таму ги мрзи еден учебник да отпечатат, а не па годишни тестови да ми прават!
А вчера го слушнав последниот предлог за тоа колку предмети ке се полагале: еден до два ама не се знае точно кои предмети се до последен момент. Јас учам 12 предмети. И со должно извинение, јас ќе треба да повторувам дванаесет предмети шо сум ги учела во текот на цела година? Па кој и да е нема да помине.
И затоа вие постарите не можете да викате дека за џабе сме протестирале, не било така кога вие сте биле средно.
А вчера го слушнав последниот предлог за тоа колку предмети ке се полагале: еден до два ама не се знае точно кои предмети се до последен момент. Јас учам 12 предмети. И со должно извинение, јас ќе треба да повторувам дванаесет предмети шо сум ги учела во текот на цела година? Па кој и да е нема да помине.
И затоа вие постарите не можете да викате дека за џабе сме протестирале, не било така кога вие сте биле средно.

Deca ne se ulavejte zemete da ucite oti vie ke vi go onadat vie doeka se onaduete za ucenjeto taka da na kraj ke mora pak da ucite i duri koa ke ispopagate site na matura ke se svestat i ke vi recat izvini dete odnovo ke treba taka da moj sovet ucete slusajte gi mama i tato,preminuvajte na pesacki za race i pravete kako ke vi kazat
DD