Протест!

• Креатор на темата Креатор на темата free_MAN
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ, видите што кружи на мсн. :pos::pos: :tapp:

Ajdeeeeeeee na STRAJK! Prati go ova na site kontakti utre na plostadot da dojdat site sredni i osnovni ucilista za da strajkuvame za testovite na krajot od godinata! Prati go ova na site kontakti no ne kazuvaj doma oti ne da ti dadat da dojdes sigurno!!

Ова е напишано од очајно 8мо оделенче.

Прво прашање што бараат на плоштад јеботе ?!

Ajdeeeeeeee na STRAJK! Prati go ova na site kontakti utre na plostadot da dojdat site sredni i osnovni ucilista za da strajkuvame za testovite na krajot od godinata! Prati go ova na site kontakti no ne kazuvaj doma oti ne da ti dadat da dojdes sigurno!!
:pos2::pos2::pos2:аиии јако е само се прашувам кој смислил оваа глупост

:pos::pos::pos::pos: Ова последното е баш интересно. Не кажувај дома зошто нема да те пуштат. :pos:

Да, да. 8-мо одделенците се најкреативни за вакви пораки. Абе на плоштад ке одат за да штрајкуваат, за што друго би оделе на проштад.:pos2::pos2:

Во угостителско вакви писмени работи прават по македонски. На висок стил:pos:.

Каде виде дека јас тебе не те почитувам - сите мои дискусии беа општо упатени.

Трето, вие сте манипулирани баш во овој момент ... дозволувате нероден петко да ве тера да си губите часови и да створите револт кај повеќето ваши професори, директори и слично .. кога сварно ќе дојде време да се штрајкува никој веќе нема да ви верува бидејќи ке ве карактеризираат како кидатори ... (истово им се случи и лани на дечките затоа и не добија ништо од протестите за матурите)

П.С:
Не сум јас толку постар од вас - плус јас сум тој што иако веќе не е средношколец прв ќе ве подржам и ќе гледам да ви помогнам ... веќе некои тука на форумот виделе дека во некои области „ми се може„ и дека секогаш за средночколците сум се борел ... прашај ги твоите соученици од корчагин кои денеска се на ескурзија - иако постоеше можност професорите да ги казнат и да не одат на ескурзија ...

ПОС

Значи бидејќи сум 17 годишник, реков почит а не дека мене лично ме навредуваш. Инаку колку да знаеш, учам у ЈБТ и нашата генерација не отиде на штрајк, па сега види дали сите сме исти... Кај нас во школо има само муабети на оваа тема а не и протести (зборам за моја генерација)...Мило ми е што не поддржуваш...И плус полагаш приемен на факултет кога веќе знаеш каде се одредуваш, а не уште во средно(зборам за гимназија), кога си се запишал на општо...

Матура полагаш на крај на 4-та за да одис на факс ... исто беше и кај нас ама беше приемен ...

Значи тука е се исто само се сменила формата и кој ја спроведува - од факултетите преминала на школите ....

За другото ... наредна собиранка дужиш кафе :baeh:

ROFLMAO :pos2::pos2::pos2:. Што не ќе видиш во овој свет :)

Матура полагаш на крај на 4-та за да одис на факс ... исто беше и кај нас ама беше приемен ...

Значи тука е се исто само се сменила формата и кој ја спроведува - од факултетите преминала на школите ....

За другото ... наредна собиранка дужиш кафе :baeh:

Епа не е баш исто...полагаш приемен само еден предмет, а вака имаш три(по ново) задолжителни и уште два изборни...има разлика...

За кафе ок е.... иако не дужам...ама ај ќе те частам....:helou:

Луѓе баталете протети и чуда оти ништо нема да постигнете. грујо е како тврд орев, ако реши нешто, никој не го поместува од тоа.
Тестовите што ќе се прават ќе бидат за да ги тестираат професорите и ќе се прават по случаен избор (пр: понеделник на трет час тој и тој клас што се паѓа баш тогаш ќе прави тест македонски). некои класови може и да неправат тестови. Плус, законот не е целосно формиран, до Нова Година ќе се знае што ќе биде и како ќе биде. :smir:

да треба да ја имам среката да ми дојдат на математика ....ке им нацртам шише и ке им пишам решенијата се внатре во шишето ебате...ма да идат у пи**у материну сите од министерство до еден....а онаа гускана од карев незнам како некој не ја претепал до сега...

Штрајкувавме...и?

За тестови,а законот НЕ Е ДОНЕСЕН.

И сега ќе обработуваме една сабота затоа на тие што им вријат гомната неможеа да седат на часови.А кога беше штрајкот они со отидоа на кафе а ние дремевме пред гимназија.

Преку глава ми дојде и влегов во дворот на гимназијата,а они на мене пичка.Викам што пичка сите ќе влезете за 5 мин...и така беше по 5 мин сите беа на настава.

Ама незнам,очигледно некои луѓе не сфаќаат некои работи.

На плоштад ахахаххах:pos2::pos2:

Пред дестан :)))

Штрајкувавме...и?

За тестови,а законот НЕ Е ДОНЕСЕН.

И сега ќе обработуваме една сабота затоа на тие што им вријат гомната неможеа да седат на часови.А кога беше штрајкот они со отидоа на кафе а ние дремевме пред гимназија.

Преку глава ми дојде и влегов во дворот на гимназијата,а они на мене пичка.Викам што пичка сите ќе влезете за 5 мин...и така беше по 5 мин сите беа на настава.

Ама незнам,очигледно некои луѓе не сфаќаат некои работи.
кој закон не е донесен ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom