Протест!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
ОМГ, видите што кружи на мсн. :pos::pos: :tapp:

Ajdeeeeeeee na STRAJK! Prati go ova na site kontakti utre na plostadot da dojdat site sredni i osnovni ucilista za da strajkuvame za testovite na krajot od godinata! Prati go ova na site kontakti no ne kazuvaj doma oti ne da ti dadat da dojdes sigurno!!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ова е напишано од очајно 8мо оделенче.

Прво прашање што бараат на плоштад јеботе ?!

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130

Ajdeeeeeeee na STRAJK! Prati go ova na site kontakti utre na plostadot da dojdat site sredni i osnovni ucilista za da strajkuvame za testovite na krajot od godinata! Prati go ova na site kontakti no ne kazuvaj doma oti ne da ti dadat da dojdes sigurno!!
:pos2::pos2::pos2:аиии јако е само се прашувам кој смислил оваа глупост

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38

:pos::pos::pos::pos: Ова последното е баш интересно. Не кажувај дома зошто нема да те пуштат. :pos:

Да, да. 8-мо одделенците се најкреативни за вакви пораки. Абе на плоштад ке одат за да штрајкуваат, за што друго би оделе на проштад.:pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Во угостителско вакви писмени работи прават по македонски. На висок стил:pos:.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Каде виде дека јас тебе не те почитувам - сите мои дискусии беа општо упатени.

Трето, вие сте манипулирани баш во овој момент ... дозволувате нероден петко да ве тера да си губите часови и да створите револт кај повеќето ваши професори, директори и слично .. кога сварно ќе дојде време да се штрајкува никој веќе нема да ви верува бидејќи ке ве карактеризираат како кидатори ... (истово им се случи и лани на дечките затоа и не добија ништо од протестите за матурите)

П.С:
Не сум јас толку постар од вас - плус јас сум тој што иако веќе не е средношколец прв ќе ве подржам и ќе гледам да ви помогнам ... веќе некои тука на форумот виделе дека во некои области „ми се може„ и дека секогаш за средночколците сум се борел ... прашај ги твоите соученици од корчагин кои денеска се на ескурзија - иако постоеше можност професорите да ги казнат и да не одат на ескурзија ...

ПОС
Значи бидејќи сум 17 годишник, реков почит а не дека мене лично ме навредуваш. Инаку колку да знаеш, учам у ЈБТ и нашата генерација не отиде на штрајк, па сега види дали сите сме исти... Кај нас во школо има само муабети на оваа тема а не и протести (зборам за моја генерација)...Мило ми е што не поддржуваш...И плус полагаш приемен на факултет кога веќе знаеш каде се одредуваш, а не уште во средно(зборам за гимназија), кога си се запишал на општо...

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Матура полагаш на крај на 4-та за да одис на факс ... исто беше и кај нас ама беше приемен ...

Значи тука е се исто само се сменила формата и кој ја спроведува - од факултетите преминала на школите ....

За другото ... наредна собиранка дужиш кафе :baeh:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265

ROFLMAO :pos2::pos2::pos2:. Што не ќе видиш во овој свет :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Матура полагаш на крај на 4-та за да одис на факс ... исто беше и кај нас ама беше приемен ...

Значи тука е се исто само се сменила формата и кој ја спроведува - од факултетите преминала на школите ....

За другото ... наредна собиранка дужиш кафе :baeh:
Епа не е баш исто...полагаш приемен само еден предмет, а вака имаш три(по ново) задолжителни и уште два изборни...има разлика...

За кафе ок е.... иако не дужам...ама ај ќе те частам....:helou:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Луѓе баталете протети и чуда оти ништо нема да постигнете. грујо е како тврд орев, ако реши нешто, никој не го поместува од тоа.
Тестовите што ќе се прават ќе бидат за да ги тестираат професорите и ќе се прават по случаен избор (пр: понеделник на трет час тој и тој клас што се паѓа баш тогаш ќе прави тест македонски). некои класови може и да неправат тестови. Плус, законот не е целосно формиран, до Нова Година ќе се знае што ќе биде и како ќе биде. :smir:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
да треба да ја имам среката да ми дојдат на математика ....ке им нацртам шише и ке им пишам решенијата се внатре во шишето ебате...ма да идат у пи**у материну сите од министерство до еден....а онаа гускана од карев незнам како некој не ја претепал до сега...

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Штрајкувавме...и?

За тестови,а законот НЕ Е ДОНЕСЕН.

И сега ќе обработуваме една сабота затоа на тие што им вријат гомната неможеа да седат на часови.А кога беше штрајкот они со отидоа на кафе а ние дремевме пред гимназија.

Преку глава ми дојде и влегов во дворот на гимназијата,а они на мене пичка.Викам што пичка сите ќе влезете за 5 мин...и така беше по 5 мин сите беа на настава.

Ама незнам,очигледно некои луѓе не сфаќаат некои работи.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

На плоштад ахахаххах:pos2::pos2:

Пред дестан :)))

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Штрајкувавме...и?

За тестови,а законот НЕ Е ДОНЕСЕН.

И сега ќе обработуваме една сабота затоа на тие што им вријат гомната неможеа да седат на часови.А кога беше штрајкот они со отидоа на кафе а ние дремевме пред гимназија.

Преку глава ми дојде и влегов во дворот на гимназијата,а они на мене пичка.Викам што пичка сите ќе влезете за 5 мин...и така беше по 5 мин сите беа на настава.

Ама незнам,очигледно некои луѓе не сфаќаат некои работи.
кој закон не е донесен ?

Kajgana Shop

На врв Bottom