ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo sto slusav grcki vesti, kazaa deka imalo incidenti pred grckata ambasada kolku e ova tocno, ili samo se filmaat grcive?
Drugo kazaa deka se iskrseni nekolku koli na diplomati.

Како што рече еден гледач на Бумбар. Зошто да се оди на протест ? - Ние сме МАКЕДОНИЈА и никогаш нема да се смени името, а доколку се смени, епа тогаш ќе видиме, а иначе добро доколку излезат масовно СИТЕ, а под "сите", мислам ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА, по сите градови, па тогаш да видиме. :)

Браво за протестот на плоштад.За тие што беа пред грчка амбасада се надевам дека добија некој пендрек од специјалците.

Како што рече еден гледач на Бумбар. Зошто да се оди на протест ? - Ние сме МАКЕДОНИЈА и никогаш нема да се смени името, а доколку се смени, епа тогаш ќе видиме, а иначе добро доколку излезат масовно СИТЕ, а под "сите", мислам ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА, по сите градови, па тогаш да видиме. :)

(кон гледачот на бумбар... ) Баш така... почекајте се да се заврши, нека се потпише се што е можно да се потпише, па после лупајте се во гради во кафани пијани.. ЕЕЕееее Македонија ја продадоа... ЈАС... ЈАС НЕ ЈА ДАВАВ!!! :tapp:

Браво за сите што беа, јас сум од ресен и не бев во можност да дојдам но ја имавте мојата целосна подршка. Не слушна светот!

Срамота , тие што на своја рака го направиле инцидентот пред амбасадата направија штета и на организаторот и на Македонија. Никој нема право на своја рака да превзема вакви активности , користејки го протестот кој беше најавен како мирен , користејки и злоупотребувајки го трудот и на многу членови на форумов.Мислам дека треба да ги осудиме а не да ги поддржиме тие што го направија тоа .:nenene:

ne svarno bese jako ama ova so ambasadava...aj otidovme,ama da pocnat da krsat prozori koli ne trebase.da se peat pesni toa moze

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom