ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно е што судбината за перспективата на Македонија ја земаат 50-ина форумџии. Каде се партиите? Каде е ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ,ЛДП и другите парти? Дали тие немаат став? Дали инетерсот на луѓе кои живеат од политика е помал од инетересот на 50-ина форумџии? Дали тие помалку ја сакаат Македонија? Зошто, ако тие мислат дека протестите ке ја решат работаа тие досега ке ги организираа. Или заедно ( ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ) или поединечно. Но, не, тие не организираат протести. Дали знаат повеќе од нас? Дали мислат дека тие протести можат да наштетат на македонската кауза? Навистина кај се политичките партии? Каде е Премиерот Никола Груевски? Каде е Претседателот Бранко Црвенковски? Дали ние знаеме и ја сакаме Македонија повеќе од сите нив?

Најдобро е да се посоветуваш со твоите политички тутори околу сите твои прашања :)

Но не ги замарај луѓето кои се обидуваат да се борат за вистината и да ги сменат работите на подобро.

Нека се пријавет барем уште 2-3 охриѓани, ќе ојме понеделник в полиција да го пријавиме протестот, во 6 на плоштад Охрид.
Ако е во Скопје, нека е таму. Подобро да се потрудите да одите до таму, отколку да испадне неуспешен протест во Охрид.

Иначе, јас доаѓам.

До организаторите ... ако било што може да помогнам - не се устручавајте кажувајте, тука сум.

Тоа што се сетив е да налепам плакати по градов, кој не верувам дека би се заинтересирал за доаѓање, ама никогаш не се знае. Моето важно ќе го направам.
Ако ја средите плакатата до вечер, таа ќе ја штампам и лепам.

Не не е Никс'н...инициативата е добра Б'лгарија отдавна призна вашата д'ржава като Република Македонија дано да имате успех в това си начинание....

ДОБРО УТРО НА СИТЕ

ВЕ ЉУБАМ МАКЕДОНЦИ

Еве ви една идеја за постер.
---------------------

СМЕНИВМЕ УСТАВ,СМЕНИВМЕ ЗНАМЕ ДАЛИ ЌЕ ДОЗВОЛИМЕ ДА НИ ГО СМЕНАТ ИМЕТО?

479px-

ИЗЛЕЗИ НА ПРОТЕСТ(овде дата на протестот)

----------
Некој шо се разбират во Фотошоп нека ја средит сликава и нека го распоредит текстот во неа.И вујко Сем може да се избои во црвено- жолта боја.

Школо... :icon_neut :( :icon_conf Кој го ебе. :lut: Таму сум. :) :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom