Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блаблаблабла комуњари блаблабла новинари блаблабла платени блабла бла
![]()
ви советувам испаднете на протести и видете како ке ви се ситат членовите на СДСМ пратени да ве контролираат!
додека вие ке мрзнете пред влада со барања за ваучери истата "независна" новинарка заедно со лидерите на овој протест (кои добро ке ги препознаете од сликата со папата) ке си пие кафенце во рамстор и ке ужива како успеала цело Уким да го крене на нозе за каузата на А.Б.Ц
Убаво го кажа ова но оди објасни им го истово на оние студенти кои се во партиите и кои едвај чекаат да ископаат нешто за некој друг и да го извадат тоа пред своите претпоставени и така да си го кренат својот рејтинг во пратијата. Да ти ебам партиските луѓе да ти ебам. Е затоа ни пати државата....... а и ние со нејзе!!!Може малку безобразно но гоне 87 тотално го долови она што јас сакам да го кажам.Та и вмровци,та и сдсмовци нека се мавнат од студенските организации,само лошо прават.И најмногу што ме нервира е еден протест неможе да помине од страв да не го обојат партиски.Ако се на власт едните викаат дека другите го организирале.Срамота за студентите,а има толку чисти души.Но благодарение на вакви слики,изјави и слично се плукате себе си.Кој и да испадне на протест Вие го плукате,барате крими досие,наоѓате истории.Аман нели гледате дека самите на себе си штетите,ни ваучер,ни тит нема да добиете кога се делите.Без разлика во кого се клањате еднаш во животот мислете за себе,а не за тој што си го лади во фотеља.
Барајте си права,и да ве плукаат моментално Вмровците (порано комуњарите истото го правеа) не им враќајте,не им објаснувајте,само испаднете и барајте си права.Кога тогаш ќе сфатат дека барате Вие студентите,бидејќи Вие спиете по урнати домови додека шмизли на плоштади стојат,дека Вие останувате во вечна професија студент поради партиски вработувања и неспособен кадар во образовниот систем и на крај на краиштата Вие сте губитниците од овие препукувања.
Ставете се на игнор,главата горе и пред влада ако сакате да добиете нешто.Кој врсник ќе ве плукне,преќутете и насмејте се,додека не сфати со таа тимба дека плуканицата е за себе си.Кога можат сите пред влада права да добиваат,можете и Вие.
епа да ги закажеа во јули и август ќе кажевте одмори се ,каде тогаш,сега колоквиумска недела,што ќе биде следно СВАДБА на еден од организаторите,6-ка на еден од учесниците итн........да излезеа 40% од студентите друго ќе зборемвме,..немој да ми кажеш дека не можеш 2 саати да одвоиш??????200 луѓе само :O Гледам на евентов што беше на гејсбук околу 1000 и кусур ќе присуствувале... Значи на крај биле само симпатизерите на ВМРО а. Кај им текнало ротест на сред колоквиумска бе.
!да сум јас организатор и НЕКОЈ ДА МИ СЕ ПОЈАВИ со маица,знаме од ДПМНЕ или СДС,освен што ќе се оградам од настанот,нека му ја мисли тој што ќе ми дојде со партиско обележје ДАЛИ после пак ќе посака да НАПРАВИ нешто ДИКТИРАНО од страна на партијата............но вакви луѓе како мене во МК не организираат протести:nenene:Не е поддржан од политичка партија не е ова не е она...:tv:
![]()
уште многу протести вакви ќе има од страна на лигавиот:smir: