Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Еднаш, еднаш само да ја сфатевте темата ко што треба и да го прочитате првиот пост.
Али терајте си, џабе везам и онака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сеќаам дека ние ги имавме тие пари туку некои квази бонови и првите десетки со крушевскиот Македониум. Имаше и црвени пеески... Некаде 93та откако искочија прво металните одма после тоа книжните и после 97-8ма ги реновираа целосно во денешниве.[DOUBLEPOST=1397036100][/DOUBLEPOST]Тоа е периодот од 1992-1993 година. Антоние тогаш само што се родил, најмногу две три години да имал.
Новите форумџии никад нема да го сфатат моментот на банирање ради офтопикЕднаш, еднаш само да ја сфатевте темата ко што треба и да го прочитате првиот пост.
Ниту пак ќе ја знаат маката и болката кога мораш да ја избришеш и таа една песна во телефон, пошто немаш место за ништо.Денешниве деца нема да знаат кога е безбедно да го исклучиш својот компјутер.
А бе види го, тоа го пишав над тебе.Ги гледаш некои како праќаат преку инфраред, дремат пола саат ко мисири и таман да се испрати сто процентно, му титкаш на едниот и мораат да праќаат од старт
п.с. It's now safe to turn off you computer![]()
А бе види го, тоа го пишав над тебе.
Јас пошто бев многу лесна на нервирање, нон-стоп тоа ми го правеа, или ми титкаа или ми го поместуваа...![]()
Still the sameЛеле добро бе луѓе, па аман, темава е за забава значи, аман, да се посмееме... Ако има од постарите генерации нека си пишат за од нивно време, не мора одма да се даваат сериозни коментари како не чини, како ова не било старо. Сигурно не е старо, пошто секое второ дете родено после 2010, нема видено касета со очи, али ај...
Правете бе уствари шо сакате.
Само ја потенцирав релативноста на темава, без намера да деградирам ничие мислење за тоа што е старо а што не. Може ќе се јават и помалечки од вас, па за нив други би биле параметрите...Леле добро бе луѓе, па аман, темава е за забава значи, аман, да се посмееме... Ако има од постарите генерации нека си пишат за од нивно време, не мора одма да се даваат сериозни коментари како не чини, како ова не било старо. Сигурно не е старо, пошто секое второ дете родено после 2010, нема видено касета со очи, али ај...
Не се викаше РАЗГЛАСТРАС?Абе развастрас низ ходници у 2ро и 3то беше хит игра.Кога ти купуваат нови патики само им викаш абе не газете јако нови ми се, и ко за инат сите ко да не виделе,па после дома јадеш воспитни ама јебига пусти деца тогаш какви ти се патиките беше најмал проблем.