Cassaro
Паразит
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 3.328
- Поени од реакции
- 10.378
Не се викаше РАЗГЛАСТРАС?
Цел живот сум викал погрешно значи![]()
Сеа и мене ме збуни ти ебам

Некој да не просветли ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Фала Богу дека е релативно, затоа е и темава за забава, нека се јават, ќе се посмееме.Само ја потенцирав релативноста на темава, без намера да деградирам ничие мислење за тоа што е старо а што не. Може ќе се јават и помалечки од вас, па за нив други би биле параметрите...

Пресекувам - РаздВАСтрас.Сеа и мене ме збуни ти ебам
Некој да не просветли ?

Леле кондурите со желевце, сум забораила дека некад постоеле.
А уз ова идеше фризура кремче, ама што е можно повисоко качени шишки. И сеа, зависно од квалитет на коса и квалитет на употребено средство за зајакнување на "фризурата" се добиваа кремчиња налик на разрушени тараби на кои се потпирале прароднините.Али битно се следеа модните текови!

, dial up, душа да ти излезе. А тоа пиштењето веќе го разбиравме ко мајчин јазик...
, и не знае како е кога со години се чека да дојдат монтерите, а цела фамилија посреќна отколку 7-ца на лото да сте добиле кога ќе се појават. За двојниците ич да не почнувам
. Ти се брза да се јавиш, а двојникот зборува еден саат.
.Не знаат како е да стоиш саат време пред огледало да тапираш тулумба или кремче![]()

Еве син ми не може да сфати дека јас станував кафе да си сварам додека да се конектирам на интернет, dial up, душа да ти излезе. А тоа пиштењето веќе го разбиравме ко мајчин јазик...
[DOUBLEPOST=1397067826][/DOUBLEPOST]
Не се сеќаам дека ние ги имавме тие пари туку некои квази бонови и првите десетки со крушевскиот Македониум. Имаше и црвени пеески... Некаде 93та откако искочија прво металните одма после тоа книжните и после 97-8ма ги реновираа целосно во денешниве.

Ја имав Atari XE. На него, учитувањето игра му траеше околу пола саат. Срање-несарње, ќе си ја играш (ако неќеш да жртвуеш уште пола саат, само за да провериш друга игра)..
И преснимување игри на КАСЕТА...ај сеа да ве видам. Снимаш некое брмчење, пушташ после и оп-игра бе. Јас сум генерација што почнуваше со Комодоре 64
.
...