Кај учиш ако може да ми кажеш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како му се трча на толку многу кецови...
Свака ти част......Денеска ни ги даваа оценките за полугодие.Иначе 2ра година сум.Имам 8 слаби,не дека не учам него сум немирен на часовите..можам да учам.Класниот ми кажа доколку не се префрлам во друго училиште 90% ќе ја пофторувам годината.Кажете ми што да правам..??
Барам помош.
Фала однапред.
Ако каже кое средно е ќе се дознае кој е ........нема секој 3 ученик 8 единици.....Кое средно те молам кажи ни ( нема шанси да се дознае кој си од средно само ), и жити бога како успеа да стигнеш до 8 КЕЦА?Па двојка се добива ако си ја видел книгата во поминување.3ка се добива ако си ја подпрочитал или си препишал.
Чим си стигнал до 8 кеца освен ако не планираш да направиш некои сериозни промени во стилот на живеење не знам што друго може.Ако ги направиш до следно тромесечје би можел до 2 кеца да ги донесеш.
Се што ти треба е по една тројка по секој предмет.
Свака ти част......
Не би да те обесхрабрувам,али ако во средно и имаш 8 единици не се ни надевај факултет да упишеш.Нема ниту еден испит да поминеш.Тек на факс ќе дознаеш колку е средно боза и колку е дебилно да имаш и двојка дури......
Ако си го гимназија,менувај и отиди во стручно школо.......со гимназија само и без факс ништо не правиш.
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 20:09 ---
Ако каже кое средно е ќе се дознае кој е ........нема секој 3 ученик 8 единици.....