ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
јас сум у ск...у понеделник ќе изиграме со аце..
Уште поедноставно, да не се замараш со менување на хост фајлот, симни си го инсталерот, вклучи го, и кликни на Click to patch your hosts file. Потоа само ја вклучуваш играта, и си цепаш. Да напоменам само дека пред да го вклучиш инсталерот треба да си логиран на форумот.Прегледај го приврзокот 30346
Значи.. идеме вака...
1. Choose Username - Си внесувате Ник.. исто како на форумот..пример.. DarkAngel
2. Email - Внесуваш твоја mail адреса ама да е валидна
3. Password - тука ваљда знаете што како треба..
4. Verification - го внесувате кодот што го го има на сликата.. во правоаголник под него..
5. Are you a human - ке изберете Yes!
и подоле имате register. И така ке ја завршите регистрацијата.. Потоа ке треба да ви стигне на mail.. порака каде што ке има линк со кој ке ја потврдите регистрацијата и после тоа станувате официјално член на форумот..
После ова ке треба да идете во C:/windows/systems32/drivers/etc/hosts.. Ова ке го отворите преку notepad.. потоа откако ке го творите тој фајл ги копирате овие и ги ставате во текстот
Значи вака треба да ви изгледа тој hosts фајлКод:210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net 217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
И тогаш откако ке го направите ова ке мора да му напрајте save на фајлот.. значи обично.. горе идете Х да затворите и YES!Код:# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost ::1 localhost 210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net 217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
И на крај да не заборавам да напоменам.. кога ке сакате да играте он лајн мора да бидете логирани на форумот а истиот да ви биде минимизиран во текот на играта.
позз и се надевам дека ке се снајдете.. премногу едноставно е!
J52F-CNH5-7366-CPXN-YHU7дадејте ми кодот за да ја инсталирам, барав по нет не најдоб :S
Подобро овој куп да го откажаме да отвораме нова тема или да се пријавуваме од ново.RAUL ми пиша дека во недела ке одил на гости и ке бил 1 месец отсутен.Овој Коста го нема никаде.,неможе со 5 да играме и да чекаме една недела за 1 коло.jas ke igram samo go cekam ovoj man utd champions za da ja izigrame .....ajde luge so zastanavte izigrajte gi utakmicite