Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
www.pesedit.com

tuka imate se(najnovite pacovi vklucuvajki gi germanskite timovi,imate dodatoci za dresovi,navivacite da se raduvaat,da ima vozdiski od strana na navivacite,atmosferata da e podobra,ima dodatoci za novi topki i taka natamu) posetete ja stranata sho sakate ke si najdete :toe::salut:
Кај мене е исто кко и во 2009:toe:

Инсталирав тоа китсерверот и сеа као да стаам нови топки ако сака некој нека ми објасни :S ?

Инсталирав тоа китсерверот и сеа као да стаам нови топки ако сака некој нека ми објасни :S ?

Вака Томи и за останатите да знаат....одиш во: Kitserver -> example-root1 -> img -> dt0c.img и во таа папка ги ставаш сите тие фајлови..дали било за топка, копачки, лица...еве ја ставив тетоважите на играчите...прва лига е. Имам 21 стадион сега :P

A за нај новите пчови ако сакате да ги имате се наоѓаат на овој web тука има се и сешто од влакно до слон: http://www.moddingway.com/game/1.html

ako moze da mi najde nekoj link za novi stadioni da staam,i nekoj patch neso da ima poise atmosfera dur igram,publikata mislim da znae koa imam sansi ja i koa protivnikot

Ај да ве замолам некој да закаќи на нет само dt05_e.img од PES 2010 го заебав па да не ја инсталирам целата на ново.ФАЛА:smir:

Ако може побрзо!:helou:

Ај да ве замолам некој да закаќи на нет само dt05_e.img од PES 2010 го заебав па да не ја инсталирам целата на ново.ФАЛА:smir:

Ако може побрзо!:helou:

провери ПП за некоја секунда ќе стигне линкот :smir:

Брат фала ти мноооооогу!:salut:
Имаш частење!:pos2:

Му се јавува и на некој друг проблемот во master league, да му се кочи на моменти и мора да рестартираш играта или само до мојот PC e?

Му се јавува и на некој друг проблемот во master league, да му се кочи на моменти и мора да рестартираш играта или само до мојот PC e?

Не ми има направено таков проблем
Туку дали го инсталирал некој пачот на gamingaccess comunity, кај мене ми го забрза гејмплејот 2 пати отколку обично без пач???

Туку дали го инсталирал некој пачот на gamingaccess comunity, кај мене ми го забрза гејмплејот 2 пати отколку обично без пач???
Го убрзува, иако е пишано дека е во тест фаза. Доколку остане убрзано ќе продолжам со пачот од песедит.

Katastrofa e 10tkata spored mene 9tkata e mn po dobra

Тука си грешка...доста по реална е од секој аспект...од гејм плеј до интелегенцијата на играчите и движењата секако дека не е како 2009 но понапредна е во секој поглед.:icon_lol:

Е ова се вика Лига на Шампиони: :vozbud:

Attachments

• cetvrtfinale.jpg
    cetvrtfinale.jpg
    80,4 KB · Прегледи: 31
Може линк од пачот ?

:smir:

Еве вака, една добра новост околу играта. Излезе новиот пач Ver.1.2 за играта кој што ќе го најдете на Gamecopyworld.com и новиот Kitserver ver.9.1.0 и е компатибилен со новиот пач. Го тестирав и работи одлично. Кога играм лига или мастер лига не кочи или не прекинува играта како порано. :ojea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom