Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Luge nikoj dosega ja nema igrano igrava so Joystig so nekoj drugar ???
штета
Пес 2010 Живо срање ја играм веке 3 дена си ја симнав и мислам дека играва е големо ГОМ*О за разлика од 2009 не се споредуваат ,што е со играчиве бе ццццц се лизгаат по терен , а за голманите да не збориме живи инвалиди ,играва е жива срамота си се враќам ја на 2009 ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ ЈА напраиле ФИФА2штета
PES 6 И 2009 најбоље игри у наредни 10 години дефинитивно
не бе пеер не се замарам едноставно ни ми праи вкус ,за пц то мое нема шо да ти зборам иам се шо треба да се има 2 гб рам 512-графичка, процесор 3.01Gh значи иам се како шо треба се е гуд(Плаво) kaj mene едноставно гемплејот не ми се свиѓа не очекував голови од офсајд и слични, багови(за пеналите да не зборам) шо ме иритираат а и онака не дадов денар за играта али ја си се враќам на пес 2009 зверка е играта и ич Патлак не ме боли ке чекам 2011.......
п.с игарава ме потсеќа на фифа ,а фифа ја мрзам гадно
Абе стварно како се шутираат пеналите на оваа? Ако држиш на десно или лево и шутнеш, играчот ја рога топката во публика, а ако не држиш за насока или ако само притиснеш на копче за насока и шутнеш ја шутира право...