Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Да прашам некој иста ли е графика на Пес 10 за ПЦ и ПС2 да ја купам на другар ми за роденден?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да прашам некој иста ли е графика на Пес 10 за ПЦ и ПС2 да ја купам на другар ми за роденден?
Не е, не е ни истата игра. Башка не е ни искочена за пс2.

8A

2 + 2 = 5
Член од
15 јануари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
11
Да не знае некој дали е излезен начин да се игра Пес 2010 онлајн бесплатно (можеби преку хамачи)?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да не знае некој дали е излезен начин да се игра Пес 2010 онлајн бесплатно (можеби преку хамачи)?
Може ќе има начин понатака, сега за сега мислам дека нема.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Сеа за сеа супер, додека не почнуваат багови...

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Сакам да играм онлајн, одберив таму што треба, направив јузер, се логирав, ама ми даде да даунлодирам еден пач од 9 МБ PES2010Patch101.

Еве и patch notes

English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

Муабетот ми е да го инсталирам пачот, или нема шанси да можам да играм зошто ми е пиратска играта?

Плус да не ми ја заеби играта?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
sea za sea nemoze online da se igra so piratska igra...ako nekoj najde patch za online , neka ni pise tuka....ili ako doznae kako preku hamachi

G

grande-juve

Гостин
Сакам да играм онлајн, одберив таму што треба, направив јузер, се логирав, ама ми даде да даунлодирам еден пач од 9 МБ PES2010Patch101.

Еве и patch notes

English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

Муабетот ми е да го инсталирам пачот, или нема шанси да можам да играм зошто ми е пиратска играта?

Плус да не ми ја заеби играта?
и јас го симнав тој пач ама колку што знам треба да излезе крак за тој пач за да може да функционира

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тој пач е за додавање на онлајн модови, воопшто не ви е потребен, освен ако не сте ја купиле оригинал играта.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
А што е финтата со китсервер фолдерот (кој бтњ го неам ја) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom