Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него има една чудна Работа околу Играва што е поставена по торенти.. Пес 2008 е 5.5гб, 2009 е 7,5гб, а оваа е 5,4. ТУка нешо ми нема смисла. Сепак оваа игра има далеку поголем избор на екипи и репрезентации, а да биде помала?

ZIP! Поделена е на многу делови ко ќе го отпакуваш сигурно ќе биде околу 7.5 GB

Него има една чудна Работа околу Играва што е поставена по торенти.. Пес 2008 е 5.5гб, 2009 е 7,5гб, а оваа е 5,4. ТУка нешо ми нема смисла. Сепак оваа игра има далеку поголем избор на екипи и репрезентации, а да биде помала?
Верзијата од релоадед работи совршено, големината зависи од тоа на колку јазици е играта.

Гејмплејот е поспор од демото, бар така ми изгледа. Атмосферата е неверојатна, графиката уште подобра. Закон.

Верзијата од релоадед работи совршено, големината зависи од тоа на колку јазици е играта.

Гејмплејот е поспор од демото, бар така ми изгледа. Атмосферата е неверојатна, графиката уште подобра. Закон.

Кај мене оваа верзија има проблем со Коментарот. Се деси бар еднаш, сеа ја пробав и почна да лагира, 3-4 секунди. Има ненаправени трансфери, како Снајдер, Робен, Гросо и др.

Фаули амин. Исто ко на демото.

Ќе има пач за трансфери.

Тие што не сте пробале мастер лига оваа година мора да пробате, феноменално направена. Само почекајте дур излезе асален пач.

SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce GTX285, GTX280, GTX260, 9800, 9600, 8800, 8600, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, FX5900, FX5700, FX5500, FX5200

Сега читав за хардверските побарувања на играва. Дали ова погоре значи дека јас со 1,5 гига рам, и GeForce FX5200 ќе можам да ја играм играва, па макар и сите детали да ми бидат ставени на Low ?

Да. Демото не го проба ?

Не, немав прочитано досега што конфигурација бара, и мислев дека нема ни да ја биде. Вечер ќе ја симнам, и така сум при крај со лимит на интернет, па ваљда ќе можам колку-толку да ја вкусам убавината на играта. :)

Како што гледам конфигурацијава што ја бара 2010 е скоро иста со онаа од 2009, по што 2009 јас ја играв со овој компјутер што го имам. :)

ja siminjam .....
pisuvam prvi impresii koa ke se simne :vozbud:

Значи, за некои работи, Конами мора да се труделе да ги заебат толку добро. Навистина, мора да имале кладба или нешто, која гласела "ај дека можеме да ги заебеме перфектните делови во играва".

Кој победил, нека се радува сега.

Еве дел од тоа што им пишав на Evo-web.
Edit - I just remembered, the "quick" menu for selecting FK takers has been redesigned. Now, instead of a small and tidy menu, you get one big black one, that takes half the screen. And the default option selected is EXIT, so first you must move down to Change Player, then you must select one, and even though it takes half the screen - now, instead of five statistics on shooting and FK accuracy, you get one overall score.
I mean, you really have to try to screw that up so good!

Прегледноста на менито за стратегија, т.е. formation settings е сменето и наместо старото, прегледно сега добиваме... непрегледно. :)))

Инаку се на се е добра играта, боље од ФИФА у секој случај.

Пишете ако најдете patch, мада не ми се верува дека ќе излезе оваа недела.

Еве дел од тоа што им пишав на Evo-web.
Edit - I just remembered, the "quick" menu for selecting FK takers has been redesigned. Now, instead of a small and tidy menu, you get one big black one, that takes half the screen. And the default option selected is EXIT, so first you must move down to Change Player, then you must select one, and even though it takes half the screen - now, instead of five statistics on shooting and FK accuracy, you get one overall score.
I mean, you really have to try to screw that up so good!

односно попростиот начин некогаш знае да е подобар :)

како и да е има подобрувања од претходната, а според мене тие најдобро се забележуваат кај become a legend (пасеви,шутеви,потези). Нормално има и некои негативности ама важно е што засега не начекав баг :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom