Нема ништо на замунда, да не симињаш демо.пуштен е на замунда....
сега го симнувам:helou:
не за PS e 2Нема ништо на замунда, да не симињаш демо.
nema vrska jas nemam PS-2 ...a ja simnuvam za eden komsija toj toa ne go znaeТоа е пачувана 2009, не е Пес 10.
По фассајтови за PES 2010 имаше некој шпекулации
Сосема реални оценки и личи на себе.По фассајтови за PES 2010 имаше некој шпекулации
Туку друго ми е зборот, абе кога ќе сватат копилињава јапонски дека Пандев е најдобар играч во Лацио, па да му направат САГЛАМ!!! отценки. И плус не личи на себе!
Проблеми со видот, Наочари?Сосема реални оценки и личи на себе.
Добро ти што сакаш да го направат перфектен?И не се глупирај ова ако не личи на него не знам на што личеше неколку верзии пред оваа.Проблеми со видот, Наочари?
No Offence ама овој ако ти личи на Пандев:uvo:, мора да познаваш ти и некој друг:kez:
А отценките најверојатно му се послаби од тие на ZARATE!!! па размисли кој е подобар!?
Официјално 23-ти овој месец ама има најави дека по торенти ке ја има и некој ден порано :helou:moze da znam koga tocno iskaca i na koja strana ke ja ima po molba ako moze odma odgovorete
За оценките незнам, ама затоа дека не личи на себе ич не се слагам. Па неможе и ист да биде да бидеме реални. Бар од претходните верзии каде што беше скоро default и ич не личеше на себе.По фассајтови за PES 2010 имаше некој шпекулации
Туку друго ми е зборот, абе кога ќе сватат копилињава јапонски дека Пандев е најдобар играч во Лацио, па да му направат САГЛАМ!!! отценки. И плус не личи на себе!