Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
ИНФОРМАЦИИ, ДАТУМ кога излага не официјално туку за нас Пиративе :D. Слушнав нешто денеска може да ја има на torrent!?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
По фассајтови за PES 2010 имаше некој шпекулации :vozbud:
Туку друго ми е зборот, абе кога ќе сватат копилињава јапонски дека Пандев е најдобар играч во Лацио, па да му направат САГЛАМ!!! отценки. И плус не личи на себе!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Туку друго ми е зборот, абе кога ќе сватат копилињава јапонски дека Пандев е најдобар играч во Лацио, па да му направат САГЛАМ!!! отценки. И плус не личи на себе!
Сосема реални оценки и личи на себе.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Сосема реални оценки и личи на себе.
Проблеми со видот, Наочари?
No Offence ама овој ако ти личи на Пандев:uvo:, мора да познаваш ти и некој друг:kez:
А отценките најверојатно му се послаби од тие на ZARATE!!! па размисли кој е подобар!?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Проблеми со видот, Наочари?
No Offence ама овој ако ти личи на Пандев:uvo:, мора да познаваш ти и некој друг:kez:
А отценките најверојатно му се послаби од тие на ZARATE!!! па размисли кој е подобар!?
Добро ти што сакаш да го направат перфектен?И не се глупирај ова ако не личи на него не знам на што личеше неколку верзии пред оваа.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.766
Поени од реакции
11.756
moze da znam koga tocno iskaca i na koja strana ke ja ima po molba ako moze odma odgovorete

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
За оценките незнам, ама затоа дека не личи на себе ич не се слагам. Па неможе и ист да биде да бидеме реални. Бар од претходните верзии каде што беше скоро default и ич не личеше на себе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom