Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав епизодата. Беше интересна, но не требаше сезоната да заврши вака. Не знам дали ке издржам да чекам до Септември. :D

Гледаноста на Призн Брејк е падната на ниско ниво и сценаристите сеуште не сфакаат дека веке еднаш треба да ја завршат оваа серија. Ајде може ова е само прекин, и ке има уште шест епизоди и ке се разрешат сите мистерии.

Дечкииииииииииииии дојде дилерот,донесе хорс :vozbud::vozbud::vozbud: Вечер кај 12 се пукам дирек у вена и нека ми отвори 7ма чакра и виолетова аура и нек си је*е матер све :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Aj ви се моља ко че фтаса превоТ да ме обевестите путем абер на профил!:smir:

Нешто не ми е јасно во врска со епизодава. Во случајот со Призн Брејк секоја сезона претставува една целина. Првата целина беше бегањето од Фокс Ривер, втората беше бегството од САД, третата бегството од Сона, но во оваа сезона ова не е случај. Оваа сезона не претставува една целина, зошто петтата сезона ке биде пак за Сцила. Случајно ова да не е пауза, па некаде во февруари пак да продолжат со доприкажувањето на сезоната?

Fall Finale преведено на Македонски е финале на нешто (во овој случај 4-та сезона од Призн Брејк). Овој крај за мене не беше финале на сезона, па очекувам дека некако ке ја завршат оваа сезона, со уште некоја епизода.

Fall Finale преведено на Македонски е финале на нешто (во овој случај 4-та сезона од Призн Брејк). Овој крај за мене не беше финале на сезона, па очекувам дека некако ке ја завршат оваа сезона, со уште некоја епизода.

Fall-finale преведено на Македонски ти значи финале за оваа календарска година. После одредена пауза, пак ќе почнат да се емитуваат епизоди.

Значи со сигурност има продолженије..но тоа тек во пролет..затоа кажувајте некое чаре што да се прави,како да се победи времето побрзо =) слушнав имало некоја нова добра руска серија "Бригада" така нешто,да не е информиран некој повеќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom