Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
E bash sega sakam da chujam komentari od tipot aaaaa uuuuu ne chini serijava.......Epizodava beshe pocetok na presvrtot.T-Beg da ne planira da se zapopuva ? :))))))))))))))

Ја изгледав :),
Мајкл ја зае*а работава, баш тогаш најде да му се слошит :nesvest:

Лелее, зошто бе баш Мајкл се разболе, од кај го смислија туморов, мразам кога е раскрварен и болен.

Сега ваљда Линк ќе работи за компанијата, мислам дека Генералов ги сака нив за синови, метафорично, нели баш така и кжа на ќерка му. Значи пауза сега а?

jok пауза ке нема

Закажани се епизоди до 22 Декември, т.е. уште две. После можно е да има пауза, пошто ќе фатат празниците, Божиќ и такви работи.

А безнам али некако преводите што ги наоѓам не се добро синхронизирани незнам зошто е така? Ако има некој објаснување или сличен проблем нека каже.

Ги изгледав 13 и 14 епизода пред десетина минути.
Од пресврт во пресврт води серијава, колку е иронично Линколн да работи за Компанијата, колку е патетично што Т-Бег баш кога требаше да биде суров испадна добар, макар што ме разнежни и мене човеков кога го молеше (емотивна душа :))
А ќе има 5-та сезона?

Епизодата што ќе се емитува наредниот понеделник е FALL-FINALE, значи после неа ќе има уште епизоди :smir:

сите преводи

Код:
[url]http://rapidshare.com/files/173596487/Prison_break_-_all_Subtitles_By_GhostRider.rar[/url]

Majkl: Hello Don
Self: I believe you have same belong to me.
Majkl: Come and get it.
Закон реплика.Скофилд цар.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom