Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав... Да не расипувам, ќе кажам дека вреди да се види, одлични случки се дешаваат.

Напиши СПОЈЛЕРС брееееееее

Не мораше да пишуваш што ќе се случи, ако навистина е така. Тој шо ти побара објаснување за епизодата, ти рече да пишиш на ПП, а не тука.

Очекувај канонада сега од останатите

Eднаш пишав на темата за Heroes мислам, нека се стави модератор и нека ги корегира постовите, т.е. нека постои правило, доколку пишувате нешто во врска со епизодиве на почетокот од постот ставете со големи букви ИМА СПОЈЛЕРИ, гад факин демит, зашто има луѓе кои не започнале да ја гледаат серијава, или не се стигнати до четвртата сезона .

Стварно се извинувам. Немав појма на што мислевте кога ми рековте да напишам spoiler. Реков уште во претходниот пост дека не ја следев темава од почеток и не ги ни знаев правилата.

Епизодава беше поинтересна од минатата, нема да коментирам за тоа што се деси, сепак многу од вас ја немаат гледано. И сега пауза, а? :/

Закон епизода, поинтересна од претходната во секој случај! Топ 3 од сезонава дефинитивно.

Кој пишува спојлери, да му се исушат постовите:pipi:

Dobra serija vo sekoj slucaj,uste dolgo ke drzat pred TV ekranite a nie ke cekame da dojde Vtornik nautro za da ja simneme epizodata od internet...
Mahone e my man,mislam deka ke se izvlece od stapicata na negovata koleska...

ах тибег, тибег...прост еден. место да си беше тибег он сеа најде да се просветлува...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom