Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе почна да ме нервира Сара. Дај бе смувајте се еднаш, шо е ова. 13 епизоди и ништо од тоа.
За Махоун мислам дека е предвидена голема херојска улога. За Ти-Бег уште не сум сигурен, ама мислам дека сепак не е на страната на Селф.

14? Од каде информацијава? :)
Од официјалниот сајт.
Тоа значи уште епизода и крај?? :icon_neut ??
Така пишуваше, па после 5та сезона ќе снимаат

Ако има 14 епизоди, зошто тука има 15?
Едната е закажана за утре, а другата е на 15 Декември.
Незнам зашто има, али ако сакате и ќе ви ја раскажам последната и точно таму и така ќе заврши, уште 6та епизода кога искочи знаев како ќе заврши 14тата.

Незнам зашто има, али ако сакате и ќе ви ја раскажам последната и точно таму и така ќе заврши, уште 6та епизода кога искочи знаев како ќе заврши 14тата.

uste ne sme na jasno dali 14ta posledna epizoda ali kako i da e bas skam da mi ja raskazis 14ta pa bilo da e posledna ili ne... pisi mi PP :raz:

Од официјалниот сајт.

Линк од информацијава? Барав, не најдов јас. :pipi: Колку шо видов (а и мислам дека е така) после 14тата ќе има пауза, па продолжуваат со епизоди.

Не се 14 епизоди. На страната на ФОКС, телевизијата на која се емитува PB пиши дека и на 15 декември ќе има епизода.

А овде пиши дека ќе има епизода и на 22 декември.

ama jas sakam bas 14tata da mi ja raskazi :jaj: iako ko sho gledame ne e posledna :pipi:

Мајкл ќе го фати Компанијата, и ќе му речат на Линколн дека ќе му го вратат а он за возврат услуга треба да им направи (веројатно услугата ќе е во 5та сезона).
Дон Селф и Гречен winds up Scylla. На ова не му го сфатив значењето, али така пишуваше.

Уште ни 6та епизода не беше искочена а знаев како ќе испадне на крај во 14та. Првите 3 епизоди кога искочија требаше да бидат вкупно 10, после 6та некаде кога искочи или 5та баш проверив на интернет и го прочитав тоа за последната 14та епизода. Беа раскажани од 1 до 10 епизода. 11, 12, 13 празни беа полињата, а 14та исто така беше раскажана на кратко во неколку реченици.

Информација за повеќе од 14 епиздои немам. Темава не ја следам воопшто, така да незнам што и како сте пишувале претходно. Тогаш случајно отворив и одговорив на последното поставено прашање. После добив репутација од Божино и ради тоа ми текна баш да видам на кој пост сум добил па видов дека сте коментирале на мојот одговор.

еве уште колку епизоди ке има.

2o9dt.jpg

Мајкл ќе го фати Компанијата, и ќе му речат на Линколн дека ќе му го вратат а он за возврат услуга треба да им направи (веројатно услугата ќе е во 5та сезона).
Дон Селф и Гречен winds up Scylla. На ова не му го сфатив значењето, али така пишуваше.

Уште ни 6та епизода не беше искочена а знаев како ќе испадне на крај во 14та. Првите 3 епизоди кога искочија требаше да бидат вкупно 10, после 6та некаде кога искочи или 5та баш проверив на интернет и го прочитав тоа за последната 14та епизода. Беа раскажани од 1 до 10 епизода. 11, 12, 13 празни беа полињата, а 14та исто така беше раскажана на кратко во неколку реченици.

Информација за повеќе од 14 епиздои немам. Темава не ја следам воопшто, така да незнам што и како сте пишувале претходно. Тогаш случајно отворив и одговорив на последното поставено прашање. После добив репутација од Божино и ради тоа ми текна баш да видам на кој пост сум добил па видов дека сте коментирале на мојот одговор.

Напиши СПОЈЛЕРС брееееееее

Не мораше да пишуваш што ќе се случи, ако навистина е така. Тој шо ти побара објаснување за епизодата, ти рече да пишиш на ПП, а не тука.

Очекувај канонада сега од останатите

Eднаш пишав на темата за Heroes мислам, нека се стави модератор и нека ги корегира постовите, т.е. нека постои правило, доколку пишувате нешто во врска со епизодиве на почетокот од постот ставете со големи букви ИМА СПОЈЛЕРИ, гад факин демит, зашто има луѓе кои не започнале да ја гледаат серијава, или не се стигнати до четвртата сезона .

Потполно се согласувам за постот над мене. Имам една идеја. За да не расипуваме нечие расположение во врска со неизвесноста, мислам да направиме еден алерт знак барем кога даваме нови информации. Нека биде на пример вака:

~SPOILER ALERT~
Го пишуваме постот
~SPOILER ALERT~

Вака некако да се направи, ако не му е мака на секој член што пишува овде ќе биде супер.:)

Потполно се согласувам за постот над мене. Имам една идеја. За да не расипуваме нечие расположение во врска со неизвесноста, мислам да направиме еден алерт знак барем кога даваме нови информации. Нека биде на пример вака:

~SPOILER ALERT~
Го пишуваме постот
~SPOILER ALERT~

Вака некако да се направи, ако не му е мака на секој член што пишува овде ќе биде супер.:)

Мене ми одговара. Додуша не пишам спојлери, знам дека ќе расипам нечие задоволство, така да...

Deal!! ;)...i stvarno jas pobarav PP, ama mozi ne se razbiral sho e to :toe:

A zosto spoljeri be luge,tolku saka nekoj da bide fraer pa da kazuiva demek "jas znam sho ke se sluci" ?.Na vremeto mnogu se kupuvashe "dnevnik" i "vecer" poshto pishuvashe vo Kasandra slednata epizoda sho ke se desi.Ufff kolku gi mrazam takvite sho rasipuvaat euforichen moment taman pred da sednesh da gledash epizodata i nekoj ti krshi film a voedno i vrska nema muabetot,znachi ke se desi neshto sosem drugo, toa sho go pishal e sprotivna nepotrebna sekundarna,a bogami i tercijalna rabota vo epizodata.Znachi,spoljerashi jas mislam deka ne vi e od korist da postirate na temava,moze da bidite samo "kudeni".:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom