Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Почнаа да ја тупат. Но Мајкл си е Мајкл.
Ме интересира зошто никогаш не се бакнуваат со Сара, а толку се сакат?:pipi:

Почнаа да ја тупат. Но Мајкл си е Мајкл.
чуват се они за последната епизода, коа се ќе заврши среќно тие ќе се растурат од бакнување и ..., и ќе надокнадат за сите претходни сезони:vozbud::vozbud:

Еци, ме инспирираше да си стаам нов потпис
за тие што не знаат сликите се од четврта сезона :icon_bigg

Најискрено Eци во право си.Некако како со сила човек да ги спојува бе.Гледајќи ги заедно не гледам некоја си хемија меѓу нив :)

Еци, ме инспирираше да си стаам нов потпис
за тие што не знаат сликите се од четврта сезона :icon_bigg

Ама Климе тоа се слики од прата епизода. После првата епизода од 4та сезона, јас немам видено они да се бакнат?

Најискрено Eци во право си.Некако како со сила човек да ги спојува бе.Гледајќи ги заедно не гледам некоја си хемија меѓу нив :)

Јес. Кога би била на нејзино место незнам како би се воздржала бе. :back:Јас си кажав од почетокот дека само заради него ја гледам серијава.Инаку има промени кај Вентвурт т.е. Мајкл во смисла на физичкиот изглед, баш гледав епизоди од прва сезона. Сега е повозрасен, покрупен, има некое килце плус, иако невината фаца од прва сезона му е огрубена малце.

Ок, доста за мене, кажете ми дефинитивно колку епизоди ќе има сезонава?

вечер во 22 на Сител - Тв шоуто на КАРОЛИНА

Гледам дека оваа серија има навистина многу фанови, и јас мислам дека ако не од пролет, тогаш од идната есен, серијава ќе почне негде кај нас, дали на А1, Сител - останува да видиме

Гледам дека оваа серија има навистина многу фанови, и јас мислам дека ако не од пролет, тогаш од идната есен, серијава ќе почне негде кај нас, дали на А1, Сител - останува да видиме

Хаха, ок ке гледаме Каролина без гајле.:salut:

14 епизоди ќе има. Те интересира што ќе се случи во 14та?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom