Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Дали мене ми се чини или стварно има некоја сличност меѓу овие два лика?...проценете...
220px-Pb_scofield.png
Giovinco_Mos_me_jepni_me_qira.jpg

очигледно ти се чини :tapp: а што е поентата и да има?

малку си подранил..утре ова врме сигурно ќе имаме

Само што ја изгледав последната епизона на Fox, уффф:vozbud:, али нема да кажам ништо :nenene:

еее ме интересира нешто, од оваа последна сезона ги пропуштив првите неколку епизоди и нешто не ми е јасно: каде по ѓаволите исчезнаа тетоважите на Мајкл??????????????????????

Поздрав до сите Prison Break freaks :helou:

Само што ја изгледав последната епизона на Fox, уффф:vozbud:, али нема да кажам ништо :nenene:

еее ме интересира нешто, од оваа последна сезона ги пропуштив првите неколку епизоди и нешто не ми е јасно: каде по ѓаволите исчезнаа тетоважите на Мајкл??????????????????????

Поздрав до сите Prison Break freaks :helou:

Ако добро се сеќавам, во почетокот на четврта сезона тетоважите на Мајкл му ги избришаа ласерски, за да биде по undercover (my ass).

Да, и новата епизода се симнува :icon_mrgr

Ја изгледав пред еден час. Многу јак завршеток.

Ако добро се сеќавам, во почетокот на четврта сезона тетоважите на Мајкл му ги избришаа ласерски, за да биде по undercover (my ass).

Да, и новата епизода се симнува :icon_mrgr

Да, ласерски му се избришани.
А кај мене веќе е слезена, вечер ќе се огласам со коментар. :helou:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ ГРЕЧЕН НА ПОЧЕТООООООООК :drk::drk::drk::drk: Добар крајот, средината досадничка и напната. 7/10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom