Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ја го читав линкот што го остави Климе, го најдов, но сега на истиот линк има друга статија, не знам зошто е така.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Само што ја изгледав епизодата.Белик бе мамицу твоја за малце да ме расплачеш :( Епизодата беше добра интересна особено маестралниот Т-Бег со неговиот говор.И он сиротиот се ражалости за Белик.Имало и во него некој чуства значи не е тотален психо :) Во однос на картичката како ке го поминат цел тој ѕид со тие сензори за движење и говор ке видиме али ке биде интересно.Белик бе ме ражалости да си ебеш векот.
Т-Бег 100 души ги свитка па сеа за белик жал ќе му биде :)

Е ајде де,кажи им на сценаристите,дебили не праат.

Он деца силувал,па ќе плаче за еден цајкан,кој,да не заборавиме,во прва сезона и 5та епизода,го нарече ретард,изрод,дете од брат и сестра и ред други работи.
Сакаше да го брца,сеа ќе плаче за него,демек.

Или они праат дека он уствари го изглумил тоа,или стварно на дрога ја праат серијава:kesa:

Ghost Rider, ај одмори малку, банално е ова твоето реплицирање на секој пост.

Човекот може свитка 100 души досега и може уште 100 планира да свитка али искрено гледајќи ја епизодата жал му падна за Белик.Како да не ти е жал за тој човек бе еден бел ден не виде асален :) И плус имаше една тажна фаца бе сам живееше само со мајка му бе.Како да не го жалиш тој човек.Плус се дозна дека Белик му го спасил животот на Сукре во Панама во затворот.Браво Белик R.I.P.

Човекот може свитка 100 души досега и може уште 100 планира да свитка али искрено гледајќи ја епизодата жал му падна за Белик.Како да не ти е жал за тој човек бе еден бел ден не виде асален :) И плус имаше една тажна фаца бе сам живееше само со мајка му бе.Како да не го жалиш тој човек.Плус се дозна дека Белик му го спасил животот на Сукре во Панама во затворот.Браво Белик R.I.P.

И плус 4 пати паднал на тестот за полицаец,што објаснува зошто така се однесувал во Фокс Ривер,демек еве да видите дека сум способен.

само си измислувате нешто околу филмов браво :tv:

за 22 епизоди и ред други работи :)
чичко ти Ausiello најубо знајт

особено внимавај на овој дел :)

ausiellocu1.jpg

Брат ја го читав линкот што го остави Климе, го најдов, но сега на истиот линк има друга статија, не знам зошто е така.

Тука е линкот, не се секирај :)

чичко ти Ausiello најубо знајт

особено внимавај на овој дел :)

ausiellocu1.jpg

Тука е линкот, не се секирај :)
Фала ти Климе. Госпо здравје да ти дајт. Не му се докажува на Гоуст Рајдер, секогаш мисли дека е во право.

A bre sho vi e vas demek na T-Beg mu bilo zal za Belick......To beshe samo manevar za da se zadrzi vo kompanijata pa iskoristi kao demek sum volontiral vamu sum bil onamu sum bil demek da vidite sho iskustvo imam vo rabotava i pocna da kazuva prikazni.Smrtta na Belick ja iskoristi za da izmanipulira so negovite "kolegi".:smir:

Ја изгледав и 9тата епизода. Херој во серијата - (екс)федералецот Махоун. Нигерот си го окрка дебело и на мафијашки начин си отиде. Инаку до сега има излезено нова? Ме мрзеше да читам наназад. Осеќам дека малата (Гречен) мути нешто против генералот (да даде господ сите да му јјадеме блага пченица до крајот на сезоната).

Ја изгледав и 9тата епизода. Херој во серијата - (екс)федералецот Махоун. Нигерот си го окрка дебело и на мафијашки начин си отиде. Инаку до сега има излезено нова? Ме мрзеше да читам наназад. Осеќам дека малата (Гречен) мути нешто против генералот (да даде господ сите да му јјадеме блага пченица до крајот на сезоната).
еве ти ја 10 епизода
Код:
http://www.megaupload.com/?d=5KKC8QE1
:smir:

Уште колку епизоди ке се прикажат пред паузата или пак ке нема пауза?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom