ФлоуБТ
Потпис: Clever Bastard
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 1.582
- Поени од реакции
- 66
Ај пред да се искинам од смеење да си прашам!Јас сум бе глуп или шо е работава????Под СПОЈЛЕРИ мислите на ТРЕЈЛЕРИ???????????????
Ти шо викаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пред да се искинам од смеење да си прашам!Јас сум бе глуп или шо е работава????Под СПОЈЛЕРИ мислите на ТРЕЈЛЕРИ???????????????
Car si :smir:Ај пред да се искинам од смеење да си прашам!Јас сум бе глуп или шо е работава????Под СПОЈЛЕРИ мислите на ТРЕЈЛЕРИ???????????????
Глуп си![]()
Ти шо викаш?
Car si :smir:
Will you marry me?
Море море море море море море море,четири сезони изглеавте сеа и сите ко Мајкл се замислувате,ебави зверојте:baeh:
Додуша и јас тро глуп и напијан и стварно не ми текна дека можно е да доаѓа од зборо Spoil - демак расипувач.:kesa:
Ама ако....че ве начека ДЏ вас,не ве остава така....па овај прилепскиоф БожиноФ одма за женачка...ц.ц.ц.ц..ц..
mi treba prevod od 2 sezona 18.19.20.21.22 fala odnapred
nema na sprski jazik :nesum: pomos
Немат оваја недела. Хирос спуштајАј некој ако најде торент од новата епизода нек стави тука.
Мерсибоку.
56% е :smir:
56% е :smir: