Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Koga bi biral togas bi ja izbral Grecen,ima poveke seksualitet vo nea,ne birame sega zena za doma tuku za megi narodot :smir:.Onaa ciclestata od GATE e stvarno nesto ama kako sto gledame samo parite saka da gi zeme mislam deka nema ni da prezivee,se zdruzila so T-Beg!!!

Не бе, не сум јас по тепачките многу. Не е мускулеста, баш е доста женствена, но сепак Сара е поубава.
Беше пoубава... И` ја скинаа бе главата бе.... ц,ц,ц,ц... А таман се надевав за неа и малиот.... Ама по се ми мириса дека е све ова намештаљка остај што му ја доставија на братот главата... (Фак спојлер:kesa:..)

Беше пoубава... И` ја скинаа бе главата бе.... ц,ц,ц,ц... А таман се надевав за неа и малиот.... Ама по се ми мириса дека е све ова намештаљка остај што му ја доставија на братот главата... (Фак спојлер:kesa:..)
Брат а ти читаш што сме пишале уназад 20 страни? Сара се врати бе, не е мртва.

Брат а ти читаш што сме пишале уназад 20 страни? Сара се врати бе, не е мртва.

Знам дека е прерано да умре. по пат на логика уште пред да почнам да ја гледам 2 сезона знаев дека ќе игра уште долго (IMDB ѕирнав кој колку епизоди ќе игра) Уште федералецот да не отиде и ќе биде најбоље. Ај ќе ја догледам сезонава па идам на 4ката после.

Значи од денес почнувам да ја гледам серијава од прва сезона прва епизода сакам да прашам колку сезони има и малце повеке инфо за серијата:pipi:

Моментално четвртата сезона се снима, и секоја недела (скоро секоја) нова епизода има премиера, така следниот ден ние ја имаме епизодата, не читај на темава ништо дур не стигнеш до последната епизода од четврта сезона што е излезена. :)

Welcome to the club.

Како што видов на ИМДб оваа недела ке има 2 епизоди.
Пирату, добредојде во клубот:D.

Заборавивте да му кажете дека Вент Милер е зафатен:nenene:

Заборавивте да му кажете дека Вент Милер е зафатен:nenene:
Да, да. Вент е твој. Еве сите фанови на Призн Брејк ке поднесеме петиција Вент да дојде во Струмица за Еци да го види. Еци сакаш да го направиме тоа? :vozbud:

Да, да. Вент е твој. Еве сите фанови на Призн Брејк ке поднесеме петиција Вент да дојде во Струмица за Еци да го види. Еци сакаш да го направиме тоа? :vozbud:

Bidejki sum od Strumica i jas ke pomognam za Wentworth Miller da dojde,ako mozea na vremeto da ja donesat Kasandra zosto da ne gi donesat i junacite od Prison Break?

Хаха Касандра ја споредуваш со серија како Prison Break. :)

Јас тек сега ја гледав 8-мата епизода и морам да кажам дека ми се допадна напнатоста што ми недостигаше во неколкуте претходни. Наликува на она вистинското Prison Break од кое се заразив.
Како ми се исполни срцето кога Махоун го маваше Вајт по целата таа напрегната тензија пред тоа.
На кој датум излегува новата епизода?

Хаха Касандра ја споредуваш со серија како Prison Break. :)

Јас тек сега ја гледав 8-мата епизода и морам да кажам дека ми се допадна напнатоста што ми недостигаше во неколкуте претходни. Наликува на она вистинското Prison Break од кое се заразив.
Како ми се исполни срцето кога Махоун го маваше Вајт по целата таа напрегната тензија пред тоа.
На кој датум излегува новата епизода?

Ne pravam sporedba ama sakam da kazam deka Prison Break ja nadmina popularnosta na Kasandra,ako mozea da gi donesat glumcite od taa serija mozat i od nasata.Ovaa nedela izleguva nova epizoda,torrentot baraj go na www.zamunda.net a prevodot na nekoj bivs YU jazik na www.divx-titlovi.com .Epa onoj nigerot zasluzi da go mavaat,od kaj ja nasle taa faca,nemaat za sega nekoj promasen lik,Mahone mi ostavi najgolem vpecatok so negovata gluma.

Па не баш дека ја надмина популарноста, Касандра кога гледаа на времето гледаа од 7 до 77 годишни ама тоа беа други времиња. Туку зборот ми беше дека е многу полесно и поевтино пред сè да се донесат актерите на Касандра отколку овие на Prison Break.

Фала на информацијата за наредната епизода, ама во Скопје сум на факултет и уште немам нет во станот па ги гледам само кога се враќам во Струмица, знам од каде да ги симнам, а македонски преводи правев на сите епизоди, до вечер ќе биде готов и од 8-мата.
Ако ви треба македонски превод за некоја епизода од 4-та сезона кажете и ќе го ставам на форум.

Хаха, вие сериозно за Призон Брејк во Струмица а? Па може и некоја Сцила да најдат овде? Можеби последната, она што ја преместија:vozbud:

Walker,Јас не бев во тек после 4тата епизода па ако ги имаш преводите на 4-8 би ти била најблагодарна да ги ставиш тука. :smir:

Еве за да не ми ги барате секој посебно.
Тука ги има од првата до седмата епизода, 8-ма ја преведувам моментално и најдоцна до вечер ќе биде завршено се надевам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom