Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, сите се радувавте за убиството на Бил Ким. Ех колку сте лоши, Мајкл заради тоа отиде во Сона:nesvest:

Dr. Sara Tancredi - Sarah Wayne Callies.Глумењето е скоро тука,но фацата не е.Мислам,можеле да стават некоја похаризматична глумица,барем да изгледа убаво.Ајде,ќе пројде за просек.

За кого-како,
за некого е убавa , за некого не е ,
се е до вкусот :)

Ами нема баш голема конкуренција. Лично, Гречен појче ме пали. :pipi:

You know, after this... you can come to my room, and word NO will not be in my vocabulary.
Кога Сара ова? :)

Се надевам ке има и 5 сезона. Видовте на крајот на втората серија кога кажуваа моменти од другите кражби?

Ууууууф да. Ама со самиот факт дека не одбива на никого, ја прај несекси. :wink:

Kolku zeni bea vo serijata. Sara, Grecen, Veronika, ovaa debelata i majkata na LJ. Moze i eci^^^ da ja stavime ovde zosto e vlubena vo Majki. :pos2:

:pos2:

Бтв, ги заборави Софија, Mарикруз, Никa- жената на Мајкл, a би можело да ја спомнеме и Пам, жената на Махоун.

Па искрено кажано има конкуренција.

:pos2:

Бтв, ги заборави Софија, Mарикруз, Никa- жената на Мајкл, a би можело да ја спомнеме и Пам, жената на Махоун.

Па искрено кажано има конкуренција.
I se zaboravi sama sebesi. I ti si vo ovaa konkurencija zosto si vlubena vo Majki.

Kolku zeni bea vo serijata. Sara, Grecen, Veronika, ovaa debelata i majkata na LJ. Moze i eci^^^ da ja stavime ovde zosto e vlubena vo Majki. :pos2:

и женаму на Махоун што беше :) не е за одбивање :D:D

Nema da ima petta. A od kakvi krezbi be? Sto se toa krezbi, prvpat slusam za takov zbor.

Можда ќе има и петта сезона, не се знае ништо.

Дали верувате во 5та Сезона?
Ако имат желба од Фокс да ја продолжиме соработката за овој проект, тогаш е океј. Мене не ми претставува никаков проблем да ги пишам и понатаму сториите за оваа серија. Но, доколку завршиме со Призон Брејк, тогаш се префрлам на другите проекти кои ги имам. И се надевам дека повторно, за некое време ќе соработувам со Фокс.
Извор: PBFan

и ајт коа веќе стално ја зборете еци тамо :) кажи кое сакаш да ти е името у серијата, батко ти да те пријаве во 5та сезона, доколку има :) Само немој да викаш „make me famous“, па после тоа „fuck me, i'm famous“ :D:D (се шалам)

и женаму на Махоун што беше :) не е за одбивање :D:D

Можда ќе има и петта сезона, не се знае ништо.

Извор: PBFan

и ајт коа веќе стално ја зборете еци тамо :) кажи кое сакаш да ти е името у серијата, батко ти да те пријаве во 5та сезона, доколку има :) Само немој да викаш „make me famous“, па после тоа „fuck me, i'm famous“ :D:D (се шалам)
Eci saka da e nekoja uloga koja ke se mazi za Majkl. Sto i da e samo so Majkl da e.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom