Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Секако ќе биде уште поинтересно, ќе има повеќе напнатост, а секако и повеќе акција во третата епизода :)

Мајкл, напишаново се однесува на мене како што приметив. Не се правам паметен, не го измислувам јас тоа. Прочепкај малце по интернетов и ќе видиш. Има и промо за 10 епизода. Значи тоа што го пишав не е моја претпоставка туку е од тие паметните што ја режираат серијата. :smir:

ПС: SEASON 4, EPISODE 10 SPOILERS NEW! Michael gets some devastating news about his health in episode 10. http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3140523&st=945&p=10714462&#entry10714462
Druze jas ne aludirav kon nikogo,zboruvav opshto.A ti ako se najde vo muabetov toa si e tvoe.Jas ne vperiv prst vo nikoj,samo si kazav toa sto citav 7 8 posta pred da go pisam predhodniot :smir:

Atom-Ant малце не чита изгледа околни коментари. Тука водиме дискусија златен, така да ако прочиташ натаму наваму ќе сфатиш дека коментарите ти се излишни.:vozbud:

Пред малце читав интервју од Вентвурт. Како што самиот тој вели, Призон Брејк не е само компанијата и бегството од затворот, пукањето, тепањето, бегањето и слично. Потребно е да се соживеете со ликовите, и цитирам"да си најдете омилен лик", за да може поубаво и посуштински да ја доживеете серијата.

Незнам колку се рекламира он со зборовиве, но знам дека во секој кој напишал коментар на темава, најдов по едно делче од неговите зборови. Сите си имаме омилени ликови и омилени случки. Ах, забегав! :pipi:Незнаете сега колку ми се гледа Призон Брејк, со душа ја чекам 3тата епизода!

Баш ме интересира кои ти се омилени ликови, настрана од Мајкл?

Баш ме интересира кои ти се омилени ликови, настрана од Мајкл?

Настрана од Мајкл? Т-Бег и Сукре. Првиот зашто извонредно глуми и колку и многу ме потсеќа на Мајкл, мислам дека карактерно се ептен слични. А Сукре, зашто ми е романтичен тип, премногу е мил и збунет, тука ни Мајкл не му е рамен.
Всушност, Мајкл во љубовните сцени и не е тоа што знае да биде, премногу ми е смрзнат и статичен!

Atomant, не го тупи бе мајкамустара, остај секој да си го доживее серијалот како што сака, секој си има свое мислење ама па немораш на секое мислење да се спротивставуваш и да се правиш паметен.
Kaj vide deka go tupam,voopshto ne se sprotistavuvam na nikogo,forumot e otvoren za da si go gubime vremeto i da si ja napravime interesna...Bidi pozdraven:smir:

Настрана од Мајкл? Т-Бег и Сукре. Првиот зашто извонредно глуми и колку и многу ме потсеќа на Мајкл, мислам дека карактерно се ептен слични. А Сукре, зашто ми е романтичен тип, премногу е мил и збунет, тука ни Мајкл не му е рамен.
Всушност, Мајкл во љубовните сцени и не е тоа што знае да биде, премногу ми е смрзнат и статичен!

Таков му е ликот, не бери галје. Сигурен сум дека глумецот е... топол :).

па на толку фрки се чудам како му се дига уопште :pos:

Таков му е ликот, не бери галје. Сигурен сум дека глумецот е... топол :).

Oк, ок, ме разубедивте. Сепак, и Сара не е којзнае што за да го предизвика. А и некако остарена ми е сега, нели?

Мајкл во љубовните сцени и не е тоа што знае да биде, премногу ми е смрзнат и статичен!

Од кај знаеш каков е Мајкл во љубовните сцени? :smir:

И, што мислите за писмото што го пишуваше Мајкл на почетокот од првата епизода, за кого е,?

Конечно дојдов на ред и јас да пишам импресии.
Одлични беа новиве две епизоди, претстои јака сезона, пред се со напуцување ептен и без којзнае колку мистерија, како што ја имаше во првата сезона.
Ама оваа ќе гледаме акција...многу акција.

И, што мислите за писмото што го пишуваше Мајкл на почетокот од првата епизода, за кого е,?

Па некој вид на јавно соопштение за што тој се бори и за што тој умира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom