Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama izleze od Sona neli? A i da ne umrese Bil Kim Majki pak ke zaglavese vo Sona. Kompanijata sigurno ke go namestese tamu.Хаха, сите се радувавте за убиството на Бил Ким. Ех колку сте лоши, Мајкл заради тоа отиде во Сона:nesvest:
Dr. Sara Tancredi - Sarah Wayne Callies.Глумењето е скоро тука,но фацата не е.Мислам,можеле да стават некоја похаризматична глумица,барем да изгледа убаво.Ајде,ќе пројде за просек.
Klime a za tebe ubava li e? Spored mene Sara e najubava vo serijata.За кого-како,
за некого е убавa , за некого не е ,
се е до вкусот![]()
Kolku zeni bea vo serijata. Sara, Grecen, Veronika, ovaa debelata i majkata na LJ. Moze i eci^^^ da ja stavime ovde zosto e vlubena vo Majki. :pos2:Ами нема баш голема конкуренција. Лично, Гречен појче ме пали.![]()
Nema da ima petta. A od kakvi krezbi be? Sto se toa krezbi, prvpat slusam za takov zbor.Се надевам ке има и 5 сезона. Видовте на крајот на втората серија кога кажуваа моменти од другите крежби?
Kolku zeni bea vo serijata. Sara, Grecen, Veronika, ovaa debelata i majkata na LJ. Moze i eci^^^ da ja stavime ovde zosto e vlubena vo Majki. :pos2:
Ej ja zaboraviv taa od Ceska be. I taa e dobra, ama Sara e najubava. Ovaa sto ja spomna od Ceska e nasa zena Srbinka. Abe Balkankite se najubavi. Nemojte da ja zaboravite i Eci^^^ zosto i taa e vo ovaa konkurencija.Еј а стриптизетата од Чешка? Hotttttttt![]()
Kolku zeni bea vo serijata. Sara, Grecen, Veronika, ovaa debelata i majkata na LJ. Moze i eci^^^ da ja stavime ovde zosto e vlubena vo Majki. :pos2:
I se zaboravi sama sebesi. I ti si vo ovaa konkurencija zosto si vlubena vo Majki.:pos2:
Бтв, ги заборави Софија, Mарикруз, Никa- жената на Мајкл, a би можело да ја спомнеме и Пам, жената на Махоун.
Па искрено кажано има конкуренција.
Nema da ima petta. A od kakvi krezbi be? Sto se toa krezbi, prvpat slusam za takov zbor.
Дали верувате во 5та Сезона?
Ако имат желба од Фокс да ја продолжиме соработката за овој проект, тогаш е океј. Мене не ми претставува никаков проблем да ги пишам и понатаму сториите за оваа серија. Но, доколку завршиме со Призон Брејк, тогаш се префрлам на другите проекти кои ги имам. И се надевам дека повторно, за некое време ќе соработувам со Фокс.
Eci saka da e nekoja uloga koja ke se mazi za Majkl. Sto i da e samo so Majkl da e.и женаму на Махоун што бешене е за одбивање
Можда ќе има и петта сезона, не се знае ништо.
Извор: PBFan
и ајт коа веќе стално ја зборете еци тамокажи кое сакаш да ти е името у серијата, батко ти да те пријаве во 5та сезона, доколку има
Само немој да викаш „make me famous“, па после тоа „fuck me, i'm famous“
(се шалам)