Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Sari4ka se razubavila ovaa sezona.:vozbud:
Па нормално, има нова глава. Ете нешто плус, мада не ми е ништо посебно:pipi:

n6258919036936392162op8.jpg

Ај да ја смениме темата за Сара...Me интересира како ќе го извадат Сукре од затвор?

I jas toa go mislam ama neznam kako bi mozele. Eh da ja imav taa sezona doma sega ke ja izgledav. Tedi ke umre vo zatvor izgleda, a Belik ke izleze od zatvorot. Interesna ke e ovaa sezona. A ne mi e jasno kako ne e popularna vo USA, koga kaj nas faka Prison Break-manija.

I jas toa go mislam ama neznam kako bi mozele. Eh da ja imav taa sezona doma sega ke ja izgledav. Tedi ke umre vo zatvor izgleda, a Belik ke izleze od zatvorot. Interesna ke e ovaa sezona. A ne mi e jasno kako ne e popularna vo USA, koga kaj nas faka Prison Break-manija.

Ако не беше интернетот немаше да знаеме ни П од Призон бРЕЈК. Незнам зошто на нашите телевизии им требаат години и години да донесат некоја добра серија. Во Србија, Хрватска веќе се стасани до третата сезона?

Ако не беше интернетот немаше да знаеме ни П од Призон бРЕЈК. Незнам зошто на нашите телевизии им требаат години и години да донесат некоја добра серија. Во Србија, Хрватска веќе се стасани до третата сезона?
Ne gledam serii po televizii bidejki na net za 2-3 dena gledam po edna sezona, a taka ke ja gledam 2 meseci najmalku.

Ovaa sezona epten ke ja vlecat so prikazuvanjeto izgleda. Kako sto gledam do januari 2009 ke e prikazuvanjeto izgleda. Vo noemvri stom e 9-ta epizoda sigurno taka ke e. Ne mi se ceka tolku vreme za da vidam kako ke zavrsi sezonava. Sari4ka se razubavila ovaa sezona.:vozbud:

Ај да се вратиме малце на Сара :pipi:
Прекрасна беше во првите две сезони,
не се сомневам дека таква ќе биде и оваа :vozbud:

Си размислував да почниме со одбројување на деновите до почетокот на сезонава,
но најдов еден линк кој ни помага во одбројувањето,

за линкот: во празните полиња напишете
105158odbrojubanje.JPG

и ќе ви излезе уште колку
денови,
часови,
минути и
секунди
има до почетокот на вашата омилена серија :)

Дали само јас сум или овај на сликата личи премногу на партнерот на Келерман од првата сезона?

Овај глуми во серијата War at home. Јак глумец е, че ја збогати и онака богатата дузина глумци. :vozbud:

Zal mi e sto Grecen ke umre na premierata, ama toa e toa. Mi bese omilen zenski lik vo serijata. Najseksi e taa, zatoa mi bese omilena.

Исто и мене, ама од таа Сара, мораа да ја тргнат Гречен за она да дојде. Ама ете ти. А баш би биле убав пар Гречен и Мајкл:vozbud:

А баш би биле убав пар Гречен и Мајкл:vozbud:

Jaс и Гречен би биле подобар веруј....

:)

i daј кажете што улога ке има Клинт Иствуд и колку време ќе биде во серијата..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom