Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eh vtora smena ke sum na skolo, pa ke stanam pokasno, oti sum spankoНикогаш пред 5 сабајле не била ставена на торент,
затоа за џабе не се расправајте.
Иначе јас на 2-ри сабајле ќе си станам во 6 за на работа, ќе си ја пуштат да се спуштат, па за 4-5 часа ќе биде симната![]()
Ако треба ќе станам во 6 сабајле само за да го пуштам торентот и до кај 8 ќе ја имам![]()
Не е филинг бе брат да ја гледаш во 8 сабајле жалосно е оваа серија да ја пуштиш тоа време.И јас ја симињам одма чим излезе али ја пуштам таму навечер околу 11 или полноќ некое благо нешто за пиење угаснати светла гласот пуштен до даскапоубава атмосфера е.Али и тоа што викаш има некој не може да чека.Плус сега две епизоди ке даваат аууу мераци ајде уште една недела
![]()
Ah ljubov. Abe vlubi se vo nekoj koj ke te saka, a ne vo Vent Miller.Сега вака, јас за да не мора да станувам рано сабајле, нема ни да си легнам. Така да ќе ве чекам во 5 да ми пратите торент за да можам пополека да си ја слегнувам. Едвај чекам да го видам Мајкл![]()
Ah ljubov. Abe vlubi se vo nekoj koj ke te saka, a ne vo Vent Miller.
Prati mi i mene vo PP, nemoj da zaboravis druze.а за торент можам да ти ветам дека во 6 сабајле ќе ти пратам , ако бидеш будна![]()
Abe ne sum pesimist ama Majkl moze da ti bide tatko(ako te napravi na mladi godini). Sala na strana, ama ne se vlubuvaj vo nego bidejki ne veruvam deka nekogas ke go zapoznaes, a ne pak da dojdete do vrska i slicno.Де бе зошто така ме депресираш, немој толкав песимизам, никогаш не се знае што ќе ти донесе животот![]()
Abe ne sum pesimist ama Majkl moze da ti bide tatko(ako te napravi na mladi godini). Sala na strana, ama ne se vlubuvaj vo nego bidejki ne veruvam deka nekogas ke go zapoznaes, a ne pak da dojdete do vrska i slicno.
Prati mi i mene vo PP, nemoj da zaboravis druze.
Ne e loso da si fantazirame, zosto ako ne fantazirame nema da mozeme da ziveeme. A inaku znam deka se vika Ventvurt ama mene poveke mi se dopaga da go vikam Majkl ili Vent.Хаха, е многу навлезе сега во темата Еци и Вентвурт(те потсетувам Вентвурт се вика глумецот, Мајкл е ликот) Иако Климе вика дека повеќе го сакам Мајкл, сепак Вентвурт е оној за кој би се омажила-во реалниот живот. А филмови Нео_ можеме да си правиме секогаш, посебно за некој како ВМ!Е сега и јас се збунив
![]()