ФлоуБТ
Потпис: Clever Bastard
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 1.582
- Поени од реакции
- 66
Морам самиот себе да се цитирам, за некој да ми одговори.
Пак ке прашам ?
Стрпи се уше малце, ќе дознајш :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Морам самиот себе да се цитирам, за некој да ми одговори.
Пак ке прашам ?
Nekoi od niv ne gi ni prepoznavam, ama nema vrska. Inaku na 1 dve epizodi ke bidat prikazani neli i kolku epizodi ke bide sezonava i dali e posledna?
Nekoi od niv ne gi ni prepoznavam, ama nema vrska. Inaku na 1 dve epizodi ke bidat prikazani neli i kolku epizodi ke bide sezonava i dali e posledna?
И јас се надевам да е 22 епизоди. Подобро да е последна, оти ако заврши на некој несрекен крај ке треба да чекам до наредната година за да знам како ке заврши.Да,
на 1-ви Септември ќе уживаме во две епизоди
![]()
Се надеваме на сезона со 22 епизоди, (ако нема штрајк на сценаристите :poss
Со оглед на тоа што во Америка не е многу популарна можно е да е последна :nesum:
Овие ги препознав. Повекето ги препознав, 2-3 лика не препознав.Kaко бе не препознаваш никој? Мајкл, Сара, Линколн, Махоун, Теди, Сукре,Гречен, Белик! Другите тројца кои се нови главни ликови ќе бидат некој хакер, кој ќе биде многу зборлест и ќе им создава проблеми, после азиецот, и ФБИ агентот кој ќе има помага на Мајкл и Линколн против Компанијата!
Значи Гречен ке биде жртвата во серијата како што беше најавено. Подобро да е таа отколку некој добар лик. Е добро де што има врска ако стане убиец, тој и така има убиено веке.Не ми се допаѓа тоа што Мајкл ќе стане убиец, ладнокрвен и одмаздољубив само заради Сара. И ќе ја убие Гречен иако таа ќе му каже дека Сара е жива. Он знаеше некогаш да направи непромислени работи, но никогаш не уби така ладнокрвно. А јас пак навивав да ја тргнат Сара и Мајкл да остане со Гречен!:nesum:
Глупи се Американците, нив им треба серија каде што дејството ке е со само неколку ликови, а овде се променија ликовите и затоа не се толку развиени за да ја сфатат. ПоздравСезонава ја чекам со душа од Април месец. А само не ми е јасно како ваква серија не е популарна во Америка. Најверојатно не ја сфаќаат...
На таа женската нели и ја сецнаа главата ?Еве ги официјалните фотки од Сезона 4!
![]()
Ова ќе биде групата на "добрите"
![]()
Мајклллллллллллл:back:![]()
Ја воскреснаа за да биде поинтересна серијата. Мислам дека буквално воскреснување туку демек не умрела таа туку некоја друга.На таа женската нели и ја сецнаа главата ?![]()