Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги официјалните фотки од Сезона 4!

normalpbpromos0401vq3.jpg

n71547508739203122955ag3.jpg

Ова ќе биде групата на "добрите":vozbud:
n71547508739203133473fl2.jpg

n71547508739203112372si9.jpg

n71547508739203101996iu7.jpg

Мајклллллллллллл:back::vozbud:

Nekoi od niv ne gi ni prepoznavam, ama nema vrska. Inaku na 1 dve epizodi ke bidat prikazani neli i kolku epizodi ke bide sezonava i dali e posledna?

Nekoi od niv ne gi ni prepoznavam, ama nema vrska. Inaku na 1 dve epizodi ke bidat prikazani neli i kolku epizodi ke bide sezonava i dali e posledna?

Да,
на 1-ви Септември ќе уживаме во две епизоди :)
276003PB.JPG

Се надеваме на сезона со 22 епизоди, (ако нема штрајк на сценаристите :poss:)

Со оглед на тоа што во Америка не е многу популарна можно е да е последна :nesum:

Kaко бе не препознаваш никој? Мајкл, Сара, Линколн, Махоун, Теди, Сукре,Гречен, Белик! Другите тројца кои се нови главни ликови ќе бидат некој хакер, кој ќе биде многу зборлест и ќе им создава проблеми, после азиецот, и ФБИ агентот кој ќе има помага на Мајкл и Линколн против Компанијата!

Не ми се допаѓа тоа што Мајкл ќе стане убиец, ладнокрвен и одмаздољубив само заради Сара. И ќе ја убие Гречен иако таа ќе му каже дека Сара е жива. Он знаеше некогаш да направи непромислени работи, но никогаш не уби така ладнокрвно. А јас пак навивав да ја тргнат Сара и Мајкл да остане со Гречен!:nesum:

Сезонава ја чекам со душа од Април месец. А само не ми е јасно како ваква серија не е популарна во Америка. Најверојатно не ја сфаќаат...

Да,
на 1-ви Септември ќе уживаме во две епизоди :)
276003PB.JPG

Се надеваме на сезона со 22 епизоди, (ако нема штрајк на сценаристите :poss:)

Со оглед на тоа што во Америка не е многу популарна можно е да е последна :nesum:

И јас се надевам да е 22 епизоди. Подобро да е последна, оти ако заврши на некој несрекен крај ке треба да чекам до наредната година за да знам како ке заврши.

Kaко бе не препознаваш никој? Мајкл, Сара, Линколн, Махоун, Теди, Сукре,Гречен, Белик! Другите тројца кои се нови главни ликови ќе бидат некој хакер, кој ќе биде многу зборлест и ќе им создава проблеми, после азиецот, и ФБИ агентот кој ќе има помага на Мајкл и Линколн против Компанијата!
Овие ги препознав. Повекето ги препознав, 2-3 лика не препознав.

Не ми се допаѓа тоа што Мајкл ќе стане убиец, ладнокрвен и одмаздољубив само заради Сара. И ќе ја убие Гречен иако таа ќе му каже дека Сара е жива. Он знаеше некогаш да направи непромислени работи, но никогаш не уби така ладнокрвно. А јас пак навивав да ја тргнат Сара и Мајкл да остане со Гречен!:nesum:
Значи Гречен ке биде жртвата во серијата како што беше најавено. Подобро да е таа отколку некој добар лик. Е добро де што има врска ако стане убиец, тој и така има убиено веке.

Сезонава ја чекам со душа од Април месец. А само не ми е јасно како ваква серија не е популарна во Америка. Најверојатно не ја сфаќаат...
Глупи се Американците, нив им треба серија каде што дејството ке е со само неколку ликови, а овде се променија ликовите и затоа не се толку развиени за да ја сфатат. Поздрав
Едит: Софиа Луго не се појавува оваа сезона колку што гледам од фотките.

Еве ги официјалните фотки од Сезона 4!

n71547508739203122955ag3.jpg

Ова ќе биде групата на "добрите":vozbud:
n71547508739203133473fl2.jpg

Мајклллллллллллл:back::vozbud:
На таа женската нели и ја сецнаа главата ? :)

Хир ај кам вит нју пикчрс!!
wentworth_1436trc.jpg

Аххххххххххх.....
wentworth_1436rc.jpg

dom_8x10flat.jpg

dominic_1001ll.jpg

amaury_0688rc.jpg

bill_0778rc.jpg

chris_180rc.jpg

sarah-1_0858rca.jpg

Еве ја бе, со глава:(:(

robert-k_1376rc.jpg

Му фалат мустаќите:)

cress_0419rc.jpg

Oва е нов чичко!

wade_0528rc.jpg

james_0358rc.jpg

И нов батко!!

michael_0618rc.jpg

И третиот нов лик. Не им ги знам баш имињата?

Ајде дечки, ве чекаме со нетрпение!! Мислам, јас Вент го чекам де, за другите ми е гајле!!!!

И да, како што гледате, Гречен ќе умре во премиерата, а мислам дека Софија и понатаму ќе се појави!

Оној на Келерман партнерот беше побуцко... И помлад. Мене не ми личат :)

SEasson 4 ke gi ima 16 epissodi.... :):):)

Season 4, Episode 1: Scylla

Original Air Date: 1 September 2008

Season 4, Episode 2: Breaking and Entering

Original Air Date: 1 September 2008

Season 4, Episode 3: Shut Down

Original Air Date: 9 September 2008

Season 4, Episode 4: Eagles and Angels

Original Air Date: 16 September 2008

Season 4, Episode 5: Safe and Sound

Original Air Date: 22 September 2008

Season 4, Episode 6: Blow Out

Original Air Date: 29 September 2008

Season 4, Episode 7: Episode #4.7

Original Air Date: October 2008

Season 4, Episode 8: Episode #4.8

Original Air Date: October 2008

Season 4, Episode 9: Episode #4.9

Original Air Date: November 2008

Season 4, Episode 10: Episode #4.10

Original Air Date: ????

Season 4, Episode 11: Episode #4.11

Season 4, Episode 12: Episode #4.12

Season 4, Episode 13: Episode #4.13

Season 4, Episode 14: Episode #4.14

Season 4, Episode 15: Episode #4.15

Season 4, Episode 16: Episode #4.16

Ovaa sezona epten ke ja vlecat so prikazuvanjeto izgleda. Kako sto gledam do januari 2009 ke e prikazuvanjeto izgleda. Vo noemvri stom e 9-ta epizoda sigurno taka ke e. Ne mi se ceka tolku vreme za da vidam kako ke zavrsi sezonava. Sari4ka se razubavila ovaa sezona.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom