Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
серијава не те пушта од фотеља... ги изгледав сите сезони во 3 дена и сакам уштее... лудница е...

Свиџа ми се ова ствар,
Сукре и Ти-Бег се надвор од Сона :vozbud:,
а за Мајкл да не ви кажвам, знајте кого го имат видено :pipi:
уф неверојатна ќе бидит сезонава
Prison Break season 4 promo 2

Абе овај на крајот на клипчето ко да вели САРА, или јас неубо слушам?
Дај некој друг нека слушни и нека кажи

ЕДИТ: Невермајнд, прочитав шо има напишано КЛИМЕ7 погоре

Леле срам да ви е :) Зошто читав и јас не знам не сакав да дознам дека Сукре и другиве двајца ке излезат од Сона.Тоа се предвидуваше али сега од кога дознав од вас горе знаеш само ке го чекаш моментот да избегаат а знаеш дека сигурно ке излезат.Што знам се губи некој филинг :) Како и да e очекувам интересна 4 сезона и не кажувајте предвреме информации бе ке мрднеме до септември има уште многу за овакви работи денот иде многу бавно :)

Може од интернет да се слегне, ако може линк..

Еве ме и мене, и јас ја изгледав серијата, голема благодарност со Акаша, она ми ги прати :) стварно сум фасциниран од серијата, првата сезона беше најинтересна, одвреме-навреме во две-три епизоди почнаа да ја тупат во другите две сезони, ама арно е :) туку, со нетрпение ја чекам четвртата сезона, во Сона забележив една грешка, озбилно, кога на Мајкл му ставија вода во чашата, му ставија премногу малку, а во следниот кадар, чашата беше полна до половина и повеќе :) го примети некој тоа? :tv:

Eве некои сликички од снимањето, овие се некаде од мај годинава.

wentworthmillerpasadenapn4.jpg

И ете ви ја долгоочекуваната Сара. Ах не ја сакам бе:nesum:Каква станала грозна, баш не си одат со Мајкл!:baeh:

wentworthmillerpasadenajw5.jpg

wentworthmillerpasadenaxt8.jpg

wentworthmillerpasadenatm8.jpg

wentworthmillerpasadenaim5.jpg

Eве некои сликички од снимањето, овие се некаде од мај годинава.

И ете ви ја долгоочекуваната Сара. Ах не ја сакам бе:nesum:Каква станала грозна, баш не си одат со Мајкл!:baeh:

wentworthmillerpasadenajw5.jpg

wentworthmillerpasadenaim5.jpg

Јеее, Сара ис бек. :pipi:
И ич не е грозна ,супер си е

Не е грозна, ама е досадна фаца:pipi:

Еј ќе може ли некој да ми ги даде сите сезони на ДВД, гледам серијава супер е сите ја фалите а да ја симињам од итнернет неможам голема е мн. Ќе платам колку треба. Инаку од велес сум. Позз

TOP, edvaj cekam sezona 4

Со DVD во нешто ќе бидне ли? Ќе може ли некој да ми ги даде до 3 та сезона?

Simni si gi druze, malce se 14 epizoni

Знаев дека има опседнати со серијава, ама до олку не :pos:
Братов скроз одлепил :pos:
70953869ww0.jpg

35799794wh4.jpg

овој е ептен опседнат со филмот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom