Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
пиши на google.com , ама барај ги епизода по епизода (за некој може и со наш превод да ти најде)
инаку opensubtitles.com

Oди на tvsubtitles.net и ги има преводите, ама на англиски се, не знам колку ќе ти свршат работа

Благодарам, најдов :):smir:

Prvite 2 sezoni gi izgledav vo dve nokki...Od rabota,taxito pod mene i doma,PLAY....Se gleda i po nickov i avatarov kolku se izbudaliv :D:D:D:vozbud::vozbud::vozbud: Stvarno neam komentar...pojako nesto ne veruvam deka mozi da se desi od onakov serijal...LUDILO

Prvite 2 sezoni gi izgledav vo dve nokki...Od rabota,taxito pod mene i doma,PLAY....Se gleda i po nickov i avatarov kolku se izbudaliv :D:D:D:vozbud::vozbud::vozbud: Stvarno neam komentar...pojako nesto ne veruvam deka mozi da se desi od onakov serijal...LUDILO

Се гледа дека сакаш да си имаш работа со мене. И за сите важи, уште сум тука и уште Вентвурт е мој. И замислете пак ја изгледав целата сезона, по втор пат. Никогаш не сум се чувствувала така возбудено од втор пат гледање на еден ист филм. Мислам дека беше и повозбудливо од првиот.

еци^^^ напиша:
Се гледа дека сакаш да си имаш работа со мене. И за сите важи, уште сум тука и уште Вентвурт е мој. И замислете пак ја изгледав целата сезона, по втор пат. Никогаш не сум се чувствувала така возбудено од втор пат гледање на еден ист филм. Мислам дека беше и повозбудливо од првиот.
Hhaha...vazi NP,ako sakas ke si iam....sakas da ja gledame 2ra ili 3ta sezona zaedno? :P
pozdrav

Ајде ајде во с4 ќе паѓаат тешки дискусии тука, со оглед на колку фанови има :)

Ајде ајде во с4 ќе паѓаат тешки дискусии тука, со оглед на колку фанови има :)

Ај, да си јајш газо, кај спомна за сезона 4. Таман имав подзабораено.
Ти борџам ластик за ова :pos::pos:

Вент навестува дека 4 сезона ќе биде и последна

He added to Britain's Glamour magazine: "I really feel there's a beginning, middle and an end to this story and my gut feeling is that we're on the last leg of the journey."
Целата изјава

Не само што јас се заразив со серијава веќе и цел клас го заразив и постојано во школо тоа ни е муабетот. Откако цел свет ги изгледа 2те сезони јас започнав, ама подобро ми е вака барем не чекам да излезат, нетрпението убива.

Моментално ја гледам 2 сезона и поинтелигентен лик од Скофилд во било кој филм или серија немам видено. Ве прочитав сите на темава, нема ниту еден негативен коментар, значи се` е до совршенство, секоја им чест на создавачите.

Значи 4та сезона ќе биде последна, а од прилика кога треба да ги има епизодите на интернет? Зашто слушнав коментари дека веќе ја снимале. Ај некој поинформиран нека пише.

Не само што јас се заразив со серијава веќе и цел клас го заразив и постојано во школо тоа ни е муабетот. Откако цел свет ги изгледа 2те сезони јас започнав, ама подобро ми е вака барем не чекам да излезат, нетрпението убива.

Моментално ја гледам 2 сезона и поинтелигентен лик од Скофилд во било кој филм или серија немам видено. Ве прочитав сите на темава, нема ниту еден негативен коментар, значи се` е до совршенство, секоја им чест на создавачите.

Значи 4та сезона ќе биде последна, а од прилика кога треба да ги има епизодите на интернет? Зашто слушнав коментари дека веќе ја снимале. Ај некој поинформиран нека пише.

Па изгледа дека ќе биди последна, ако е за вервање изјавата.
А 4-та сезона почнува да се снима овај месец, не знам кога точно. Првото емитување на новите епизоди треба да биди негде септември-октомври

Па изгледа дека ќе биди последна, ако е за вервање изјавата.
А 4-та сезона почнува да се снима овај месец, не знам кога точно. Првото емитување на новите епизоди треба да биди негде септември-октомври

Снимањето почнува на 20-ти Мај

Малце касно паљам, и срам ме фаќа да пишам пост на ова тема, зато шо Призон Брејков е лектира во тв сериите. Ја изгледав и последната епизода од трета сезона (значи сите до сега излезени) пред неколку дена, и можам да кажам дека ваква серија се прави еднаш во 1000 години. Со нетрпение ќе ја очекуваме 4тата сезона. Тажно чувството е кога знаеш дека најпоштениот лик Сукре заврши во Сона, а добро е шо Мајкл конечно се фати за пиштол, 4тава сезона ке е војна.
Читав постови наназад, гледам Еци многу се пали на Вент, со среќа со твојата љубов:).
За Климе 7, му кажав јас на мсн.Треба да размисли да прави блог кога ке почне С4, гарант сите фанови од Македонија ке ги собере на едно место :)
И да..омилен лик - Ти Бег..чоекон е стварно...гзник

Малце касно паљам, и срам ме фаќа да пишам пост на ова тема, зато шо Призон Брејков е лектира во тв сериите. Ја изгледав и последната епизода од трета сезона (значи сите до сега излезени) пред неколку дена, и можам да кажам дека ваква серија се прави еднаш во 1000 години. Со нетрпение ќе ја очекуваме 4тата сезона. Тажно чувството е кога знаеш дека најпоштениот лик Сукре заврши во Сона, а добро е шо Мајкл конечно се фати за пиштол, 4тава сезона ке е војна.
Читав постови наназад, гледам Еци многу се пали на Вент, со среќа со твојата љубов:).
За Климе 7, му кажав јас на мсн.Треба да размисли да прави блог кога ке почне С4, гарант сите фанови од Македонија ке ги собере на едно место :)
И да..омилен лик - Ти Бег..чоекон е стварно...гзник
Прво:Wellcome to the club :):helou:

Треба да размисли да прави блог кога ке почне С4, гарант сите фанови од Македонија ке ги собере на едно место :)

кога само би имал доволно време, би правел :toe:

btw. и јас малце каснам (речиси два саати),
Честитки до Вент,(веќе)вчера му беше роденден на човекот,ја раситни 36-ката

Среќен нека му е и уште долго да го гледаме во Prison Break,

Кој сака да си земе постер од Вентворт Милер, трк одма.
Има едно списание Ок! мислам дека вака се вика, српско или хрватско е. Една школска имаше земено го листав и видов постер негов и си го зедов.

Најјака сцена од серијава ми е од првата епизода од третата сезона, кога Скофилд се тепаше со тој црнецот, и Махоун кога се приклучи и го ууучука :). Eптен се искефосаф тогаш, нема шо. Јак тим се Махоун и Скофилд, и многу слични карактери имаат, но на разни патишта појдоја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom