Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свиџа ми се ова ствар,
Сукре и Ти-Бег се надвор од Сона,
а за Мајкл да не ви кажвам, знајте кого го имат видено![]()
уф неверојатна ќе бидит сезонава
Prison Break season 4 promo 2
Зошто читав и јас не знам не сакав да дознам дека Сукре и другиве двајца ке излезат од Сона.Тоа се предвидуваше али сега од кога дознав од вас горе знаеш само ке го чекаш моментот да избегаат а знаеш дека сигурно ке излезат.Што знам се губи некој филинг
Како и да e очекувам интересна 4 сезона и не кажувајте предвреме информации бе ке мрднеме до септември има уште многу за овакви работи денот иде многу бавно 
стварно сум фасциниран од серијата, првата сезона беше најинтересна, одвреме-навреме во две-три епизоди почнаа да ја тупат во другите две сезони, ама арно е
туку, со нетрпение ја чекам четвртата сезона, во Сона забележив една грешка, озбилно, кога на Мајкл му ставија вода во чашата, му ставија премногу малку, а во следниот кадар, чашата беше полна до половина и повеќе
го примети некој тоа? :tv:Eве некои сликички од снимањето, овие се некаде од мај годинава.
И ете ви ја долгоочекуваната Сара. Ах не ја сакам бе:nesum:Каква станала грозна, баш не си одат со Мајкл!:baeh:
![]()
![]()