Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Fox направи мали промени во стартот на четвртата сезона од Prison Break

иако беше највен за 25 Август

стартот на новата сезона е одложен за 1-ви Септември,

со двочасовна премиерна епизода :vozbud:

FOX has set the fall premiere dates for its new and returning series and will kick off the 2008-09 season with special two-hour premieres of PRISON BREAK Monday, Sept. 1 (8:00-10:00 PM ET/PT);
http://spoilertv.blogspot.com/2008/06/fox-announces-fall-premiere-dates.html

Глупо некако беше што во третата сезона ја запоставија Компанијата, не го дадоја тој келешо шо ретко зборува, тој кинезо итн итн, само даваја некои вработени, си велам во 4 сезона ќе се кажи кој е ГЛАВНИОТ на Компанијата...

Се надевам 4 сезона нема да е последна.

Глупо некако беше што во третата сезона ја запоставија Компанијата, не го дадоја тој келешо шо ретко зборува, тој кинезо итн итн, само даваја некои вработени, си велам во 4 сезона ќе се кажи кој е ГЛАВНИОТ на Компанијата...
На Бил Ким мислиш?

Епа само тој е кинез јас колку што паметам :)

Инаку Сара го застрела тој кинезот :)

Епа само тој е кинез јас колку што паметам :)

Инаку Сара го застрела тој кинезот :)
Па зато чудно ми падна. Тој неморал да се појавува во трета сезона. Мртов е:pos2:

само даваја некои вработени, си велам во 4 сезона ќе се кажи кој е ГЛАВНИОТ на Компанијата...

Митеријата е главна одлика на серијава

Еве на пример за 4-вртава сезона јас типувам дека Махоун е само доушник,
затоа намерно им се приклучи на Компанијата,
за да ја уништи (заедно со Мајкл)

Ахххххх, немојте вака, инфаркти ќе летаат. Многу многу многу го сакам, ајде веќе нека дојде септемвриииииииии!:vozbud:

Од целава работа со матурава, си го запоставив малце Вент, но ете пред сите ветувам дека ќе се оддолжам со гледање на серијата по трет пат, таман пред да почне новата сезона.

wentworthmillerwaiter01ye8.jpg

wentworthmillerwaiter02sr4.jpg

wentworthmillerwaiter03zv5.jpg

wentworthmillerwaiter04vf9.jpg

wentworthmillerwaiter07vz4.jpg

Кукла е, идеален! Ах!:uvo:

Свиџа ми се ова ствар,
Сукре и Ти-Бег се надвор од Сона :vozbud:,
а за Мајкл да не ви кажвам, знајте кого го имат видено :pipi:
уф неверојатна ќе бидит сезонава
Prison Break season 4 promo 2

Сукре, Ти-Бег и Белик се надвор од Сона. Високи власти ке им помогнат да излезат од Сона за да им помогнат да ја закопаат Компанијата. Мајкл дознава дека Сара е жива, и станува целосна пресвртница во неговиот живот. Сепак останува на рушењето на Компанијата. Махоун мислам исто дека ке им помогне.
П.С.- ова го прочитав од форум.

Аман, Белик не можам да го поднесам. :tapp:

Пак некои сплетки ќе прави.

Сукре, Ти-Бег и Белик се надвор од Сона. Високи власти ке им помогнат да излезат од Сона за да им помогнат да ја закопаат Компанијата. Мајкл дознава дека Сара е жива, и станува целосна пресвртница во неговиот живот. Сепак останува на рушењето на Компанијата. Махоун мислам исто дека ке им помогне.
П.С.- ова го прочитав од форум.

Се надевам на барем малце романтични моменти во серијава ,
затоа што MiSa тоа го заслужува.

Се надевам на барем малце романтични моменти во серијава ,
затоа што MiSa тоа го заслужува.

Aааах, не тоа не доаѓа во предвид, незнам колку би можела да го издржам притисокот:vozbud:. Не е фер, нека си ја среди Мајкл компанијата, та за Саричка има време, другата сезона.:pipi:

Иначе, незнам зошто но Белик ми е ептен карактеристична фаца и ми буди одредени симпатии, не затоа што е убав или слично, туку заради наивноста и срдечното срце. Стварно ми е посебен. Всушност, сите се посебни бе, ах колку ми недостигаат.

Новава сезона ке ми биде првата во која ке чекам епизода за епизода. И ќе биде тешко и мачно:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom