Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Келерман да сакам да се врати...и да му помогне на Мајкл,хмм а Гречен со Мајкл...хмм ај не :wink:

Повели Еци http://isohunt.com/torrent_details/26294816/prison+break+behind+the+walls?tab=summary

П.С Има само 7 сидери на торентот но јас го спуштив за една вечер така да немај гајле.

Се работи за како се снимаа сезоните,интервјуа со актерите и продуцентите...само те молам запази го T-bag како ја тера водителката да го држи за џепот :pos2: :helou:

Има ли некој линк да ми даде али рапидшаре од специјалните епизоди на Присон Бреак не сум ги гледал катастрофа.Ако има некој нека пише по ПП.Поздрав Присон Бреак фанови :)

Супер ќе дојдат овие екстра епизоди, малку да се исполни времето додека чекаме продолжување...
мерси боку Perfecto

Незнам зошто ама двајцата заедно некако имаат посебна конекција, можени некаде во погледот, нејзиниот толку остар и крут, а оној на Мајкл-- силен но со префинета нежност
prisonbreakokeefe173vz3.jpg

Баш би биле убав пар...

П.С. Не сум за негативците, ама женскава ми е висококласна кучка со стил.

Незнам зошто ама двајцата заедно некако имаат посебна конекција, можени некаде во погледот, нејзиниот толку остар и крут, а оној на Мајкл-- силен но со префинета нежност
prisonbreakokeefe173vz3.jpg

Баш би биле убав пар...

П.С. Не сум за негативците, ама женскава ми е висококласна кучка со стил.

Неќам да ти кинам филм , но јас Мајкл со Гречен не можам да ја замислам во комбинација :smir:
gretchenag4.jpg

misa2kb4.jpg

Овие беа златни :(
misaaq9.jpg

Abe dzabe si zamisluvate Grechen i Sarah... ke ima nova zenska sea u serijata.. Ko za Majkl. :) A za Linc se znae - Sofija.

Интересна е приказната зошто Сара ја убија на тој начин во серијата. Незнам колку сте читале, но тоа не било предвидено на тој начин да биде. Но по забременувањето, Сара ги прекинала сите контакти со сценаристите, а и било понудено снимањето на серијата да се изведе во местото каде таа живее-Во Канада негде, за да не мора да се преоптеретува таа со патувања, ради бременоста. Но според главниот сценарист, таа не прифатила ништо, дури ни да се слика за онаа фотографијата што му ја даде Линколн на Мајкл, па морале да импровизираат со фотографии од претходната сезона, а онаа Сара која се појавува во трета сезона, не е вистинската актерка, а и гласот е монтиран.
Малце ме изнервира постапката на актерката, ако е вистина се што кажал главниот сценарист. И токму заради тоа мислам дека нема да се врати Сара.

На многу места каде што читам, пишува дека Сара е веќе минато. Нема веќе да се врати во серијата. Многу е поголема веројатноста повторно да го видиме Келерман кој најверојарно со Мајкл ќа ја рушат Компанијата. :toe:

Интересно е чекањево на следната епизода. Си го зедов саундтракот и ви го препорачвам на сите ;)

Интересно е чекањево на следната епизода. Си го зедов саундтракот и ви го препорачвам на сите ;)

Озбилно која е таа музиката со која почнува секоја епизода на Присон Бреак.Брат ако тоа е саундтракот дај прати линк преку ПП да сиго симнам и јас :wink:

Озбилно која е таа музиката со која почнува секоја епизода на Присон Бреак.Брат ако тоа е саундтракот дај прати линк преку ПП да сиго симнам и јас :wink:

Ах омилена ми е музиката со која почнува. Ставена ми е на алармот за будење и плус ми ѕвони телефонот со истата музика. Моментално, омилена ми е завршната песна од 3 сезона, llorando, погоре напишав за тоа.

Иначе целиот саундтрак е супер.

Prison Break Theme - Ramin Djawadi

A uste podobra varijanta - Trance remix :)

Prison Break Theme (Ferry Corsten Breakout Mix) [Extended Version] - Ferry Corsten & Ramin Djawadi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom