Prison Break

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Да ќе има С4 ќе почне да се снима во Мај.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Cekajte more luge,ne tuku me plasete....:)
13 epizoda posledna bese od 3 sezona?????
Ako e taka sea ce ima 4 sezona????
I ako ima od koga ce pocni....
A inace mene T-Beg mi e istovremeno i omilen i najomrazen lik vo serijava....Krfcata da mu E**am se samo nego mu se mesta kartite,toj da zaebi rabota nesto:):)
Ne mu se mestat nego kartite sam si gi mesti. Ima nos da fati pol pozicija. Toj ti e kako Filipo inzagi vo fudbal, kje najdi dupka vo odbranata i kje ti daj gol :) .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.049
Поени од реакции
51.380
Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??
Нема официјална информација, но ако планираат како лани најверојатно кон средина на Септември (сезона 3 почна на 17 септември :pipi:)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Леле сонував како Сара се враќа во серијата..и работи во своја ординација...:icon_neut

Мора да си најдам некој лек :lud:

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Хаха ме насмеа:vozbud: Ко ќе ги добиеш, давај ги ваму зашто никаде низ светот не се наоѓаат!

За Перфекто, златен, истото ми се случува мене, само јас го сонувам Мајкл:) и нема лек, верувај:kesa:! Ај мис Призон Брејк!:nesvest:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Да кажеше од 57 до 60 епизода може ќе ти поверувавме затоа што има 3 специјални епозоди..ама 68 :nenene:

Или немаш разбрано добро или лошо лажеш.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Хеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut:

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Хеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut:
Ова беше од брат ми, ама тоа е тоа

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Леле блазеси ти :uvo::pos2:

П.С. Ај не се замарајте со вакви дезинформации еве нешто позабавно :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Бај д веј, си правев филмови околу четвртата сезона, би било супер Келерман да се врати, многу супер фаца ми е незнам зашто, вториот најубави човек во серијата после Мајкл.
Иии знаете би било добар заплет во приказната, Мајкл да има врска со Гречен, да знам дека спротивни личности, но некако имам едно претчуство дека можеби токму Гречен ќе за замени Сара, ќе се изнервира од сите збрки кои и ги направи компанијата, па ќе се префрли на страната на Мајкл.

Еј, а кои се тие екстра епизоди, каде можам да најдам торенти?

Kajgana Shop

На врв Bottom