Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Да ќе има С4 ќе почне да се снима во Мај.

Cekajte more luge,ne tuku me plasete....:)
13 epizoda posledna bese od 3 sezona?????
Ako e taka sea ce ima 4 sezona????
I ako ima od koga ce pocni....
A inace mene T-Beg mi e istovremeno i omilen i najomrazen lik vo serijava....Krfcata da mu E**am se samo nego mu se mesta kartite,toj da zaebi rabota nesto:):)

Ne mu se mestat nego kartite sam si gi mesti. Ima nos da fati pol pozicija. Toj ti e kako Filipo inzagi vo fudbal, kje najdi dupka vo odbranata i kje ti daj gol :) .

Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??

Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??

Нема официјална информација, но ако планираат како лани најверојатно кон средина на Септември (сезона 3 почна на 17 септември :pipi:)

Леле сонував како Сара се враќа во серијата..и работи во своја ординација...:icon_neut

Мора да си најдам некој лек :lud:

Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:

Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:

Хаха ме насмеа:vozbud: Ко ќе ги добиеш, давај ги ваму зашто никаде низ светот не се наоѓаат!

За Перфекто, златен, истото ми се случува мене, само јас го сонувам Мајкл:) и нема лек, верувај:kesa:! Ај мис Призон Брејк!:nesvest:

Да кажеше од 57 до 60 епизода може ќе ти поверувавме затоа што има 3 специјални епозоди..ама 68 :nenene:

Или немаш разбрано добро или лошо лажеш.

Хеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut:

Хеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut:

Ова беше од брат ми, ама тоа е тоа

Леле блазеси ти :uvo::pos2:

П.С. Ај не се замарајте со вакви дезинформации еве нешто позабавно :)

Бај д веј, си правев филмови околу четвртата сезона, би било супер Келерман да се врати, многу супер фаца ми е незнам зашто, вториот најубави човек во серијата после Мајкл.
Иии знаете би било добар заплет во приказната, Мајкл да има врска со Гречен, да знам дека спротивни личности, но некако имам едно претчуство дека можеби токму Гречен ќе за замени Сара, ќе се изнервира од сите збрки кои и ги направи компанијата, па ќе се префрли на страната на Мајкл.

Еј, а кои се тие екстра епизоди, каде можам да најдам торенти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom