Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cekajte more luge,ne tuku me plasete....
13 epizoda posledna bese od 3 sezona?????
Ako e taka sea ce ima 4 sezona????
I ako ima od koga ce pocni....
A inace mene T-Beg mi e istovremeno i omilen i najomrazen lik vo serijava....Krfcata da mu E**am se samo nego mu se mesta kartite,toj da zaebi rabota nesto
 .
 .Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??

Значи ако почне да се снима во мај ние ке ја видиме кога од прилика??
 )
)Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
 Ко ќе ги добиеш, давај ги ваму зашто никаде низ светот не се наоѓаат!
 Ко ќе ги добиеш, давај ги ваму зашто никаде низ светот не се наоѓаат!  и нема лек, верувај:kesa:! Ај мис Призон Брејк!:nesvest:
 и нема лек, верувај:kesa:! Ај мис Призон Брејк!:nesvest:Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Наскоро ќе ги добијам од 56 до 68 епизода! Не ме прашајте од каде оти тој што ми ги дава не кажува.:nesum:
Хеј хеј хеј, немав намера да ве лажам, веројатно лошо сум ги избројал, ги гледав на 3 ЦД, кога ќе го добијам 4 ќе ви докажам.:salut::salut: