Prison Break

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
третата сезона на Призон Брејк е малку досадна, едно па исто. Првата и вторта сезонаа едноставно те влечеа да ги гледаш наредните епизоди ама третата некако слабо

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
третата сезона на Призон Брејк е малку досадна, едно па исто. Првата и вторта сезонаа едноставно те влечеа да ги гледаш наредните епизоди ама третата некако слабо
Pfff :) Bash u 3 sezona bese najjakata epizoda od PB. 12ta :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шат ап Белик.... ооооо здраво сум се изнасмеал. Се гледа кој е гуштер.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Еве едно текстче кое требало да се случи во С03Е09, ама зш се премислиле :toe:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Оваа типката треба да е жена му на Jason Lief.

За тие што не се сеќаваат во последната епизода Мајкл го отвора куферот и наоѓа едни документи кој го носат неговото име (Jason Lief).
season4vm3.jpg

Е сега треба да видиме кој е овај ...дали е тајно име на Whistler,Kellerman па дури и Mahone...или може сосема нов тип...time will tell...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Добро шо им е на сите бе? 4 сезона веќе почнала да се дава, многу луѓе ми го кажаа тоа. Сепак, нигде по нетов не сум прочитала ништи слично?

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Добро шо им е на сите бе? 4 сезона веќе почнала да се дава, многу луѓе ми го кажаа тоа. Сепак, нигде по нетов не сум прочитала ништи слично?
Немат врска, од Мај почнуват со снимање на 4-врта сезона,
http://www.movieweb.com/tv/news/92/26892.php

а за емитување на тв од септември здравје :(
незнам како ама ќе издржиме некако :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хехе и мене ми викаа дека почна да се дава С4 во Австралија и не знам каде ...хехе нема врска..од септември здравје боже.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
интересно текстче, ама некако од нови ликови доста ми е. се што ни останува е да чекаме!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Мислам дека ќе има баја нови ликови во 4 сезона. И како што кажа Вент, целата ќе се одвива далеку од затворот. Знаете, мене ми е сеедно, само да го има него и да е добар и паметен како секогаш.

Инаку, мислам дека во Скопје на некои ги тресе треската за "новата" сезона на Призон Брејк, оти само од таму примам такви дезинформации. Мака ми е само, што слушнале а не разбрале, па се прават паметни.

Kajgana Shop

На врв Bottom