Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
третата сезона на Призон Брејк е малку досадна, едно па исто. Првата и вторта сезонаа едноставно те влечеа да ги гледаш наредните епизоди ама третата некако слабо

третата сезона на Призон Брејк е малку досадна, едно па исто. Првата и вторта сезонаа едноставно те влечеа да ги гледаш наредните епизоди ама третата некако слабо
Pfff :) Bash u 3 sezona bese najjakata epizoda od PB. 12ta :)

kdmro4.jpg

2646zyp.jpg

6zaayw.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Шат ап Белик.... ооооо здраво сум се изнасмеал. Се гледа кој е гуштер.

Еве едно текстче кое требало да се случи во С03Е09, ама зш се премислиле :toe:
prisonbreakmollysides3kl9.jpg

prisonbreakmollysides2zq2.jpg

prisonbreakmollysides1dp2.jpg

Оваа типката треба да е жена му на Jason Lief.

За тие што не се сеќаваат во последната епизода Мајкл го отвора куферот и наоѓа едни документи кој го носат неговото име (Jason Lief).
season4vm3.jpg

Е сега треба да видиме кој е овај ...дали е тајно име на Whistler,Kellerman па дури и Mahone...или може сосема нов тип...time will tell...

Добро шо им е на сите бе? 4 сезона веќе почнала да се дава, многу луѓе ми го кажаа тоа. Сепак, нигде по нетов не сум прочитала ништи слично?

Добро шо им е на сите бе? 4 сезона веќе почнала да се дава, многу луѓе ми го кажаа тоа. Сепак, нигде по нетов не сум прочитала ништи слично?

Немат врска, од Мај почнуват со снимање на 4-врта сезона,
http://www.movieweb.com/tv/news/92/26892.php

а за емитување на тв од септември здравје :(
незнам како ама ќе издржиме некако :)

Хехе и мене ми викаа дека почна да се дава С4 во Австралија и не знам каде ...хехе нема врска..од септември здравје боже.

интересно текстче, ама некако од нови ликови доста ми е. се што ни останува е да чекаме!

Мислам дека ќе има баја нови ликови во 4 сезона. И како што кажа Вент, целата ќе се одвива далеку од затворот. Знаете, мене ми е сеедно, само да го има него и да е добар и паметен како секогаш.

Инаку, мислам дека во Скопје на некои ги тресе треската за "новата" сезона на Призон Брејк, оти само од таму примам такви дезинформации. Мака ми е само, што слушнале а не разбрале, па се прават паметни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom