Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Добро бе има официјално негде напишано дека заврши сезоната??? Јас не видов!
 .
 . Ke ja preporacuvav i jas Jericho.. Ima 1 cela sezona od 22 ep i 2 ep od 2 sezona.. Epten jaka. Prikaznata se vrti okolu gratceto Jericho koe e megju malkute prezivani vo USA posle 20-30 detonacii na nuklearki vo najgolemite gradovi vo USA. Isto taka koj ne ja gledal Psych serijata neka si ja simne dobra e. Pred nekoj den zavrsi 2 sezona. Isto i Smallville momentalno 7 sezona
 Ke ja preporacuvav i jas Jericho.. Ima 1 cela sezona od 22 ep i 2 ep od 2 sezona.. Epten jaka. Prikaznata se vrti okolu gratceto Jericho koe e megju malkute prezivani vo USA posle 20-30 detonacii na nuklearki vo najgolemite gradovi vo USA. Isto taka koj ne ja gledal Psych serijata neka si ja simne dobra e. Pred nekoj den zavrsi 2 sezona. Isto i Smallville momentalno 7 sezona  Najjakata serija so postoi spored mene... i to.
 Najjakata serija so postoi spored mene... i to. 
сега привремено во терминот од Prison Break ќе имат друга серија House , но ни приближно не е на реномето на PB.