- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Не го имам гледано изгледа доволно официјално.Na trailerot za 13 episoda naratorot vika: in the season finale...
Не го имам гледано изгледа доволно официјално.Na trailerot za 13 episoda naratorot vika: in the season finale...
Да и има и потврда од продуцентот. Дефинтивно е последна од оваа сезона, само малку што не ми штима е тоа што Paul(главниот продуцент) рече дека ако се преќини штрајкот кје има повеќе епизоди ама тоа е тоа јебига,кје мора да почекаме за С4 ако има ...хммм мора да има многу работи се незавршени :wink:Не го имам гледано изгледа доволно официјално.
Со оглед на тоа што Prison Break е една од најгледаните серии воопшто, ќе има многу повеќе од 4 сезони. (Дај боже!)Да и има и потврда од продуцентот. Дефинтивно е последна од оваа сезона, само малку што не ми штима е тоа што Paul(главниот продуцент) рече дека ако се преќини штрајкот кје има повеќе епизоди ама тоа е тоа јебига,кје мора да почекаме за С4 ако има ...хммм мора да има многу работи се незавршени :wink:
Дефинитивно нема да е последна епизода. Снимањето на сите серии почнува на лето, а емитувањето на есен, октомври мисламПо кажувањата од официјалната страница на FOX, најверојатно оваа епизода нема да биде последна . Сценаристиве од FOX велат дека оваа епизода е only the winter finale, and not the season finale.
Да се надваме дека е така. Е сега колкава ќе биде паузата измеѓу 13 и 14 епизода ќе видиме
По 22 епизоди имаше прва и втора сезона, така ќе биде изгледа и за третаваabe kakov kraj
3 sezona ke ide 24 epizodi, daj boze da ima use nekolku sezoni
13 епизоди ке има 3та сезона