Prison Break

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Не го имам гледано :( изгледа доволно официјално.
Да и има и потврда од продуцентот. Дефинтивно е последна од оваа сезона, само малку што не ми штима е тоа што Paul(главниот продуцент) рече дека ако се преќини штрајкот кје има повеќе епизоди ама тоа е тоа јебига,кје мора да почекаме за С4 ако има ...хммм мора да има многу работи се незавршени :wink:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Да и има и потврда од продуцентот. Дефинтивно е последна од оваа сезона, само малку што не ми штима е тоа што Paul(главниот продуцент) рече дека ако се преќини штрајкот кје има повеќе епизоди ама тоа е тоа јебига,кје мора да почекаме за С4 ако има ...хммм мора да има многу работи се незавршени :wink:
Со оглед на тоа што Prison Break е една од најгледаните серии воопшто, ќе има многу повеќе од 4 сезони. (Дај боже!)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Не е фер сега да ја прекинат серијава, навистина станува интерсено. :(
btw. негде читав дека Prison Break е планиран за во 6 сезони. :)
Ако најдам ќе ви пратам линк!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Дај боже да се 6 сезони!!Има многу незавршени работи!!!

Член од
16 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
2
Не бе, нема шанси да е крај. Глупо ќе биди многу ако заврши сега и вака

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
По кажувањата од официјалната страница на FOX, најверојатно оваа епизода нема да биде последна :vozbud:. Сценаристиве од FOX велат дека оваа епизода е only the winter finale, and not the season finale.
Да се надваме дека е така. Е сега колкава ќе биде паузата измеѓу 13 и 14 епизода ќе видиме :)

PI

Член од
16 февруари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Дефинитивно најдобро нешто што сум гледал до сега....Не се сложувам со оние кои Prison Break го ставаат после Heroes и Lost...Сепак ова е мое мислење но како и да е се убив од нервоза чекајќи наредно DVD со останатите епизоди од S3 D4...:(

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
По кажувањата од официјалната страница на FOX, најверојатно оваа епизода нема да биде последна :vozbud:. Сценаристиве од FOX велат дека оваа епизода е only the winter finale, and not the season finale.
Да се надваме дека е така. Е сега колкава ќе биде паузата измеѓу 13 и 14 епизода ќе видиме :)
Дефинитивно нема да е последна епизода. Снимањето на сите серии почнува на лето, а емитувањето на есен, октомври мислам

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
abe kakov kraj
3 sezona ke ide 24 epizodi, daj boze da ima use nekolku sezoni

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ќе продолжат со емитување во октомври пошто немаат снимено појќе епизоди заради штрајкот.Снимени им се до 13, и сега ќе има пауза. Наредното снимање почнува на лето

Kajgana Shop

На врв Bottom