Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Auu pred nekoj den pocnav da ja gledam i se zaraziv. Serijava e top. Go obozavam Michael
низ сите 4 сезони има работи кои ме нервираат, а сега ќе кажам и од кој тип се.
пр: и ја ставаат во ташна таа направата на слугинката и она заедно со ташната шета низ куќата, се додека не се сними делот од Сила.
пр2: сара му иде на тој демек е на интервју за работа, овој се врти, а картицата седи на другата страна и оваа нормално без проблем ја зема.
и сеа нормално следуваат прашањата: шо ако оваа ја остаеше ташната, што ако овој ја носи легитимацијата ко што треба...(и миљон други примери низ сите 4 сезони)
низ сите 4 сезони има работи кои ме нервираат, а сега ќе кажам и од кој тип се.
пр: и ја ставаат во ташна таа направата на слугинката и она заедно со ташната шета низ куќата, се додека не се сними делот од Сила.
пр2: сара му иде на тој демек е на интервју за работа, овој се врти, а картицата седи на другата страна и оваа нормално без проблем ја зема.
и сеа нормално следуваат прашањата: шо ако оваа ја остаеше ташната, што ако овој ја носи легитимацијата ко што треба...(и миљон други примери низ сите 4 сезони)
Auu pred nekoj den pocnav da ja gledam i se zaraziv. Serijava e top. Go obozavam Michael
Изгледа Еци доби малце конкуренција :pos2:
само без тепање на форумот за која да го освои Мајкл![]()
Нема никаква конкуренција ниту пак потреба од судири, сите знаеме дека Мајкл е мој!![]()
Настрана од Мајкл!:nenene:
![]()
:pos2::pos2: Ok tvoj e. Ama sto da pravam koga e tolku ubav. Mmmmmmm
Нели? Кога го гледаш ти се чини дека се би дала да го запознаеш?
Ovaa vtorata neli e stranata sto ja koristea Majkl i drugite za da kontaktiraat. Eden den ja barav stranata da vidam dali postoi, no nisto ne najdov.и сега се враќаме во реалноста
знаевте дека постојат вакви страници
http://reynolds-again.com/
http://www.europeangoldfinch.net/home.htm#