Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Auu pred nekoj den pocnav da ja gledam i se zaraziv. Serijava e top. Go obozavam Michael

низ сите 4 сезони има работи кои ме нервираат, а сега ќе кажам и од кој тип се.
пр: и ја ставаат во ташна таа направата на слугинката и она заедно со ташната шета низ куќата, се додека не се сними делот од Сила.
пр2: сара му иде на тој демек е на интервју за работа, овој се врти, а картицата седи на другата страна и оваа нормално без проблем ја зема.
и сеа нормално следуваат прашањата: шо ако оваа ја остаеше ташната, што ако овој ја носи легитимацијата ко што треба...(и миљон други примери низ сите 4 сезони)

Pa ako nema takvi raboti nema da bide serijata interesna, i nema da se slucuvaat interesni zapleti tuku se ke se vrti vo krug. Koga ke poglednes malku na strana vo site drugi filmovi i serii ima takvi raboti, a ne samo vo ovaa:toe:

низ сите 4 сезони има работи кои ме нервираат, а сега ќе кажам и од кој тип се.
пр: и ја ставаат во ташна таа направата на слугинката и она заедно со ташната шета низ куќата, се додека не се сними делот од Сила.
пр2: сара му иде на тој демек е на интервју за работа, овој се врти, а картицата седи на другата страна и оваа нормално без проблем ја зема.
и сеа нормално следуваат прашањата: шо ако оваа ја остаеше ташната, што ако овој ја носи легитимацијата ко што треба...(и миљон други примери низ сите 4 сезони)

Вака, Призон Брејк е филм, приказна која е создадена од нечија фантазија и креативност. Наместо да си ја тупиш главата со деталите ко оние твоите, подобро осврни се на другата страна од логичноста, а тоа е суштината на ликовите и дејствието. Ко и во секој филм и тука главна тема е борбата против лошите, коруптивноста, лицемерието, љубовта, страдањето..И така!

Auu pred nekoj den pocnav da ja gledam i se zaraziv. Serijava e top. Go obozavam Michael

Настрана од Мајкл!:nenene:

Изгледа Еци доби малце конкуренција :pos2:

само без тепање на форумот за која да го освои Мајкл :)

Нема никаква конкуренција ниту пак потреба од судири, сите знаеме дека Мајкл е мој!:vozbud:

my.php

вака: до катенце и еци: Многу јасно дека има секаде, ама јас само споменав дека ме нервираат тие работи, едноставно ми се преочигледни! И која суштина жити се` ?! (Ај донекаде ќе те разберев ако збореше за првите 2 сезони). А главата ќе почнам да си ја `тупам` со логичности кога ќе почне четвртава сезона на ми станува интересна (не викам дека не чини, всушност е подобра од многу други серии...ама Призн Брејк за мене беше (и се надевам дека ќе остане) синоним за совршена серија)

Баш ја изгледав по вторпат третата епизода. Искрено, Махоун и Линколн ми оставија наголем впечаток, се радувам што најдоа разбирање, Линколн е ептен фер.
Незнам дали спомнав порано, но дефинитивно најомразениот и најнеприкладен карактер во сезонава ми е Дон. Ич не го сакам, не се вклопува ама баш ич.
Друго, ми фалат генијалните планови на Мајкл, кои сам ги смислуваше, без ничија помош. И некако, се ми оди набрзина!

Опааа, ова станува се поинтересно и поинтересно.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom