Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
@walker girl, фала ми олесна сеа :) нема потреба да се замарам со преводот, лесен е за преведување, но кога веќе некој ја заврши таа работа, нема потреба јас да се мачам да го довршувам мојот, кога веќе еднаш го имаме на македонски.(иако мене не ми е потребен :) )

него кај е ецу^^^^^^, ја нема да пише нешто околу новата епизода :) или веќе ја прегледува по 20ти пат =)

walker girl срце си :smir: навистина фала многу за преводите друг е филингот кога се гледа серијата со македонски превод.А за серијата ке дадам некој коментар после полноќ сепак тоа ми е тајмингот за гледање.

Нема проблем, задоволство ми е, не ми е потребен ни мене ама добро е да имаме македонски преводи, сите држави имаат титлови, само ние најслабо. Треба да се ангажираме повеќе околу тоа. :)
Да не ми се смеете ако има грешки, директно во notepad преведував. :pos:

Јас уште не сум ја гледала епизодата, торентот што го симнав имаше слаб квалитет и не ми се гледа лоша снимка, па ќе си гледам утре квалтетна. Не давајте спојлери. :)

Нема проблем, задоволство ми е, не ми е потребен ни мене ама добро е да имаме македонски преводи, сите држави имаат титлови, само ние најслабо. Треба да се ангажираме повеќе околу тоа. :)
Да не ми се смеете ако има грешки, директно во notepad преведував. :pos:

Јас уште не сум ја гледала епизодата, торентот што го симнав имаше слаб квалитет и не ми се гледа лоша снимка, па ќе си гледам утре квалтетна. Не давајте спојлери. :)

Како бе слаб квалитет јас како што знам серијата е HDTV јас ја симнав од рапидшаре квалитетот е супер како и останатите серии.Нели се исти од рапидшаре и торенти?

Како бе слаб квалитет јас како што знам серијата е HDTV јас ја симнав од рапидшаре квалитетот е супер како и останатите серии.Нели се исти од рапидшаре и торенти?

Тој од mininova.com торентот го симнав, слаб квалитет беше, ама нема врска, ми се симна сега другиот со подобар квалитет и ја гледав епизодата. :)

Мислам дека може да поченеме да коментираме :)
кој не гледал нека не мота со скролот. :)

Значи еве ја прв,мене ми е многу жал за 360МГ што ми отидоа за епизодава и сакам да ми ги вратат назад пошто беше тапа :)Епизодава беше само за кванитет и бројка и нема некој добар момент за посочување,освен со Алекс за кој изглеа згрешив и стварно му го убиле синот(не би ја праеле пак селската фора со Сара) и сеа од него очекувам да го насочи гневот максимално за добра цел :)
Белик ко Белик...уште е пичка невидена
Оној Јакузана хакерот многу се лугави,почна да ме нервира
И интересно ми беше за Сара..зашто кога ги апсеа нејзе не ја ставија во комбе него ја пушти оној жутоглавион

Мајкл - како и секогаш човекот е напнат и решен што побрзо да го стори зададеното. Мозок има како на Ајнштајн и Тесла, споени во еден.
Линколн - нема што да се коментира за него... само гледа со нешто да мава :) Иако во оваа епизода немаше нешто којзнае што со него, само што ги спаси Мајкл и Роналд од сервер собата, и стално што го гнјави ж`утиот.
Сукре - не видов ништо од него во оваа епизода.
Белик - истото како и на Сукре, важи и за Белик.
Махоун - типот е разочаран од тоа што му го стори Компанијата, и осеќам дека ќе биде нај заслужен за пронаоѓањето на останатите картички. Пошто, сега има длабока причина за да им се одмазди. Исто така им помогна околу дешифрирањето на пораката и им кажа дека сите мејлови како „причина за состанок, место и време“ се испраќат поединечно.
Сара - немам ништо за што да прокоментирам за неа. Добро си ја заврши работата што и ја зададоа, иако доколку не беше Мајкл ќе наебаше.
Вјат - на овај ми иде у г`з да му набијам, не двоцевка, троцевка... може и една од овие за водовот. Ваков тип до сеа во серијата немам видено, многу го мразам! Али, ќе му дојде и на него крајот.
Брус(сенаторот) - Сеуште нема кажено нешто за кај се Мајкл и Линколн. И од неговото семејство има двајца мртви (Вјат: „... на пикникот недостасуваат само две важни личности...“). Кој се тоа, сеуште незнаеме. Но, мислам дека чоекот веќе умре, па нема да го гледаме следната епизода.

Следната епизода(Eagles and Angels) излегува во Понеделник(15.09), 9:00 PM, Fox TV :)

Ја гледав епизодата уште вчера, ама не ми остави некој добар впечаток, освен тоа на крајот што го направи Мајкл. Махоун ке и се одмаздува сега на Компанијата поради тоа што му го направија. Да се надеваме дека наредната епизода ке е подобра.

навистина се разочарав од епизодава,
шо би рекол пејо сакам да ми се врати трансферот (иако имам неограничен :pipi:)

барем засега ми фалет генијалните идеите на Мајкл во моментите на адреналин:vozbud:
се надевам на многу подобра 4 епизода

Еве промо за четвртата епизода. Според тоа што го гледам мислам дека ке е многу интересна.

Њмастер, и за третата исто мислевме, не коментирам ништо додека не ја погледнеме.

Барем ќе има малце акција оваа епизода, али ќе видиме :smir:

Oвој ѓуптинот ќе го отепа на овој што ги спаси Мајкл и Линк, е да може да му го расчепат г`зо на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom