Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Подосадна епизода спрема премиерата, немаше некоја посебна возбуда и исчекување... Интересни моменти ми беа кога Махоун го турна јапончено на маса, пошо овај ги вреѓаше умрените личности, друга интересна сцена беше на крајот кога Линколн и Махоун си се смирија, Мајкл ко ги снимаше главните фаци на Компанијата... настрана од овие сцени, нишо посебно.

П.С Пак го замразив Белик.

Глупо ептен глупо, таман ги фатија сите, и реков сега што ке смисли МАјкл за да ги ослободи, он иде со телефонче и снимени сите...ептен лесно ептен глупо, петен никако...

луѓе знаете ли каде може дасе симне првата сезона ????????????

1. Se mozis da najdis na Torent na IsoHunt.
2. Za sezonava :( Pateticno, se nadevm deka kje se podobrat. Iako i prethodno vikav deka imaat losi momenti (osobeno vo tretata sezona) sepak se vadeja, a so kje naprat sega kje vidime.

p.s. Pazete go klucniot igrac vo serijata (t-bag:helou:)

Претходнава епизода, навистина под просек беше. Ништо посебно интересно не се случи освен оние неколку моменти што ги напишавте погоре. Добро е што Линколн конечно ја разбра маката на Махоун па се понуди да му помогне, ќе видиме во кој правец ќе се одвиваат работите околу тоа.

Ќе биде интересно во новата епизода кога ќе се сретнат Т-Бег и Мајкл. Линк пак ќе мава боксови. :pos:

Да, ама ние ќе ја имаме на 16-ти.
Eagles & Angels е насловот.

Gi imam gledani svite epizodi....
Mnogu e jak filmov ne smee da se propusti
Samo sho go imam gledano uste zimata pa ne mi teknuva mnogu mnogu od filmot

:))))

До некаде филмот идеше прва и втора сезона ... ок така е и насловот бегство од затвор и се случуваат ред ствари уз тоа и е возбудливо, али затоа 3тата сезона ... life time утка! Почнав да ја гледам 4тата ги изгледав првите две и не сум баш под оние импресии како прва и втора сезона, али подобро нека се оправат пошто им отиде репутацијата. Првите 2 сезони ... speachless

Prison Break е најдобрата серија евр. Утка им беше малку трета сезона, ама затоа 4-тава мислам дека ке биде топ. После првите 3 епизоди кои се одлични се гледа дека е добра приказната натаму, и дека ке следуваат уште многу возбудувања. Само не сакам да биде последна сезона.

Е аман, шо да има следна сезона? Да ги однеса во Алкатраз? Серијата најубо че беше да заврши со 3 сезони, ама 3 сезона да беше како оваа 4ава, дуел меѓу затворениците и Компанијата.

низ сите 4 сезони има работи кои ме нервираат, а сега ќе кажам и од кој тип се.
пр: и ја ставаат во ташна таа направата на слугинката и она заедно со ташната шета низ куќата, се додека не се сними делот од Сила.
пр2: сара му иде на тој демек е на интервју за работа, овој се врти, а картицата седи на другата страна и оваа нормално без проблем ја зема.
и сеа нормално следуваат прашањата: шо ако оваа ја остаеше ташната, што ако овој ја носи легитимацијата ко што треба...(и миљон други примери низ сите 4 сезони)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom