Perfecto
Rugged'n'Raw
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 1.408
- Поени од реакции
- 152
Epizodite od tretoto prodolzenie zvanicno izlegoa na 01.09.2008 taka da za kratko vreme ke gi ima na internet?
Woot!
Not.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epizodite od tretoto prodolzenie zvanicno izlegoa na 01.09.2008 taka da za kratko vreme ke gi ima na internet?
Mislam vo ponedelnik po Amerikansko vreme, vtornik sabajle po Makedonsko vreme..Нема проблем.
И сега кога официјално излегува 3-та епизода?![]()
Ne moze da e taka. Sekoja epizoda ke si ja cekame vo vtornik.Epizodite od tretoto prodolzenie zvanicno izlegoa na 01.09.2008 taka da za kratko vreme ke gi ima na internet?
Школски го знаеме ова бе, баш видов на ИМДб како одат епизодите.Aјде доста ја тупевте работата кгоа ќе излезе и што ќе излезе
Е1. - 1 Септември - Scylla √
E2. - 1 Септември - Breaking & Entering √
E3. - 8 Септември - Shut Down
E4. - 15 Септември - Eagles & Angels
E5. - 22 Септември - Safe & Sound
E6 - 29 Септември - Blow Out
E7. - 6 Октомври - Five The Hard Way
E8. - 13 Октомври - The Price
E9. - 20 Октомври - Greatness Achieved
E10. - 27 Октомври - The Legend
Секоја недела нова епизода![]()
Абе сателитска ви е чиста сметка. Ке си купите и ке си гледате. Ако не сакате сателитска ке почекате до 6 саат сабајле и ке си ги гледате.Ne znam dali moze Prison Break da se gleda on line?
http://www.fox.com/prisonbreak/
Eve ti dokaz deka ima prodolzenie: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Prison_Break_episodes:tv:
A be pogore gledam nekoi gluposti treskanva samo covek ke go zbuni.mozda treba malce predpostavki ama do tolku zabeguvanje,aloooo....Ostajte drug neka rezzira,ne mora vie,pa i zgora na toa nekoj pameten se pravi demek"jas znam shto ke bide vo 22ra epizoda"(primer velam 22ra)
.Nikoj ne znae bidete sigurni za toa,poshto znaete deka sekoja epizoda odi od krajnost vo krajnost.Sejte mirni :smir:
Atom-Ant малце не чита изгледа околни коментари. Тука водиме дискусија златен, така да ако прочиташ натаму наваму ќе сфатиш дека коментарите ти се излишни.
Пред малце читав интервју од Вентвурт. Како што самиот тој вели, Призон Брејк не е само компанијата и бегството од затворот, пукањето, тепањето, бегањето и слично. Потребно е да се соживеете со ликовите, и цитирам"да си најдете омилен лик", за да може поубаво и посуштински да ја доживеете серијата.
Незнам колку се рекламира он со зборовиве, но знам дека во секој кој напишал коментар на темава, најдов по едно делче од неговите зборови. Сите си имаме омилени ликови и омилени случки. Ах, забегав!Незнаете сега колку ми се гледа Призон Брејк, со душа ја чекам 3тата епизода!